- Dette er en supertropp

Jürgen Klopp berømmer hvordan hans spillere håndterer det å kjempe på to fronter i innspurten.

19. apr 2019 kl 14.01 Torbjørn Flatin

- Folk snakker om Porto eller Barcelona, men før det er det Cardiff og Huddersfield. For oss er det kamper som er like viktige. Vi snakker bare om den kommende motstanderen, og det er Cardiff på søndag. Vi har en enorm jobb å gjøre denne helgen.


Verdensklasse

En smilende Jürgen Klopp fikk spørsmål om hvordan hans spillere greier å håndtere en knallhard duell i Premier League mot Manchester City, og samtidig prestere i Champions League hvor det nå venter en semifinale mot Barcelona.

- Dette er en supertropp, forklarte manageren.

- Guttene er virkelig samlet. Det dreier som om potensial blandet med innstilling. Hvis innstillingen er av verdensklasse da har du et lag som er vanskelig å spille mot og vi har hatt det siden dag en denne sesongen.

Lav intensitet på trening

- Vi er ikke slitne, i hva som er en avgjørende periode av sesongen.

- Det føles godt å være involvert i disse to turneringene – det betyr at vi har suksess. Du kan forstå at treningen nå har lav intensitet, vi behøver ikke å gjøre mye. De viktige øktene er det som vi har ute på banen i kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]