Drakamp om signaturen til Clyne?

West Ham vil gi Bournemouth konkurranse i sommervinduet, ifølge Goal.

8. apr 2019 kl 14.09 Marius Rabben

Noen positive måneder på sørkysten har gitt Nathaniel Clyne ti ligakamper siden utlånet i januar, og Bournemouth ønsker å gjøre overgangen permanent til sommeren. Men det skjer ikke uten motstand.

For selv om Clyne har trivdes som Bournemouth-spiller og fått et bra forhold til manager Eddie Howe, kan West Ham friste høyrebacken med en retur til hjembyen London, skriver Neil Jones for nettstedet Goal.

Ifølge Jones vil Liverpool gi slipp på 28-åringen dersom noen byr rundt 15 millioner pund.

Kan bli mange utskiftninger

Klubben er trygg på at de kan få til en god avtale etter å ha solgt Dominic Solanke og Danny Ings for betydelige summer det siste året. Clyne, som kostet 12,5 millioner pund da han ble hentet fra Southampton i 2015, har spilt 103 kamper for de røde.

Jones skriver videre at Alberto Moreno og Daniel Sturridge kommer til å forlate Liverpool gratis til sommeren, mens Simon Mignolet kan bli solgt.

I tillegg skal en rekke unge spillere som nå er på utlån være aktuelle for å selges. Jones nevner Sheyi Ojo, Marko Grujic, Taiwo Awoniyi, Harry Wilson og Ryan Kent, og opplyser at klubber allerede har forhørt seg om alle.

Rafa Camacho, som har trent regelmessig med førstelaget denne sesongen, og som fikk debuten i FA-cupen og Premier League i januar, har også en rekke interessenter, deriblant Wolverhampton, RB Leipzig, Benfica og Sporting CP.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]