Fryktet at sesongen var over

Men manageren sier at Firmino definitivt kommer til å spille igjen før sommeren.

29. apr 2019 kl 00.27 Marius Rabben

Det var på formiddagsøkta før Huddersfield-kampen at Firmino fikk en kjenning i lyskeområdet. En liten rift i en liten muskel, er beskrivelsen fra Jürgen Klopp.

Dermed sto angriperen over femmålsseieren. Ifølge Mirror ble det fryktet at skaden var ille nok til å holde ham ute i noen uker og følgelig resten av sesongen, men det avviser Klopp. Nå kjemper han heller mot klokka for å rekke første semifinaleoppgjør mot Barcelona på onsdag.

Forhåpentligvis rekker han også kampen. Planen er ifølge avisa å la Firmino hvile frem til tirsdagsøkta, hvor det vil bli gjort noen tester for å ta en endelig avgjørelse.

Liverpool-spillerne fikk en sjelden fridag på søndag etter å ha drevet med restitusjon på lørdag. Mandag begynner forberedelsene til Barça-kampen uten Firmino fordi det medisinske apparatet vil la hevelsen dempe seg mest mulig.

Dersom 27-åringen kommer seg helskinnet gjennom treningen tirsdag, settes han rett inn i elleveren på Camp Nou.

Fabinho er klar

Samtidig melder Mirror at Fabinho, som ble byttet ut like etter å ha kommet inn mot Cardiff grunnet en hodeskade, og som ikke var med i troppen mot Huddersfield, har fått grønt lys for Barcelona-kampen.

Alex Oxlade-Chamberlain har også kommet seg fra fredagens comeback uten nye problemer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]