Har matchet den beste sesongen til David De Gea med fire kamper igjen å spille

Alisson Becker har vært en åpenbaring mellom stengene for Liverpool.

15. apr 2019 kl 11.34 Einar Kvande

Da Liverpool slo Chelsea 2-0 på søndag holdt Alisson Becker buret rent for 18. gang på 34 Premier League-kamper.

Dermed tangerte han David De Geas beste sesong for Manchester United med fire kamper igjen å spille, melder Mirror.

Cech har rekorden

Petr Cech har rekorden for flest kamper uten å ha sluppet inn mål i en Premier League-sesong, med 24. Tidligere Liverpool-keeper Pepe Reina er innehaver av andreplassen, med 20.

Alisson deler nå tredjeplassen med De Gea og Joe Hart, med 18. Men brasilianeren har altså muligheten til å komme opp i hele 22 dersom han holder buret rent i de fire siste kampene, som er mot Cardiff (B), Huddersfield (H), Newcastle (B) og Wolves (H).

Hazard kunne ha ødelagt dagen

Alisson gjorde en strålende redning fra en gigasjanse som Eden Hazard fikk i kampen mot Chelsea, og han slapp også med skrekken da samme spiller satte ballen klokkerent i stanga på en annen kjempemulighet.

– Det var en 10 minuttersperiode der Chelsea endret system og fikk noen sjanser, men Ali reddet oss, kommenterte Jürgen Klopp etter kampen.

– Utenom det kontrollerte vi og dominerte kampen i 80 minutter, og du kan ikke forvente det bedre mot Chelsea. Men disse 10 minuttene kunne ha endret kampen helt. Et skudd traff stolpen, og Ali gjorde to redninger. Etter det kontrollerte vi kampen igjen. Det var en fantastisk prestsjon, en enda bedre stemning på stadion og et veldig viktig resultat, konkluderte Liverpool-manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]