Harry Wilson gjorde som Salah og endte måltørken

Den utlånte Liverpool-spilleren er Derbys toppscorer.

6. apr 2019 kl 21.09 Arild Skjæveland

Det har vært stille rundt Harry Wilson de månedene. Etter å ha vært fantastisk fra oktober til nyttår, hadde ikke den utlånte walisiske landslagsspilleren scoret et eneste mål siden hjemmekampen mot Reading 19. januar.

Mohamed Salah fikk stoppet sin måltørke fredag kveld. I dag gjorde Harry Wilson det samme.

Tomålsscorer

Derby har slitt denne våren, men jakter fortsatt en play off-plass. I dag var det bortekamp mot Brentford, og Wilson var i startoppstillingen.

Like før kvarteret var spilt fikk Wilson ballen på kanten av 16-meteren. Han brukte én touch på å legge ballen til rette, og banket ballen lavt i mål bak Luke Daniels fra 15 meter.

Julian Jeanvier utlignet, før Jayden Bogle scoret for Derby. Neal Maupay utlignet til 2-2, som også var pauseresultatet. Da det gjensto ti minutter fikk Wilson sjansen igjen. Han fikk ballen på høyrekanten, lurte bort backen inne i feltet og satte ballen sikkert borte til venstre med sitt giftige venstrebein. Dessverre for Frank Lampard og hans lag så utlignet Said Benrahma fem minutter senere - og sluttresultatet ble 3-3.

Derby er nå to poeng bak Bristol City, og tre bak Aston Villa. Wilson og co har én kamp til gode på Villa, men har langt svakere målforskjell. Fire kamper gjenstår.

22 år gamle Wilson er Derbys toppscorer med 14 mål denne sesongen.

Grujic scoret igjen

Marko Grujic har fått mye skryt for sine prestasjoner for Hertha Berlin denne sesongen.

I dag startet han i hjemmekampen mot Fortuna Dusseldorf. Gjestene tok ledelsen etter 35 minutter ved Benito Raman - før Grujic utlignet. Det var hans fjerde mål denne sesongen.

Raman scoret igjen - og Fortuna Dusseldorf vant kampen 2-1. Hertha ligger på 11. plass i Bundesliga, med 10 poeng opp til Europa League-kvalifisering, og 14 poeng ned til Stuttgart på nedrykksplayoff.

Nylig sa serberen at han var villig til å bli i Bundesliga også neste sesong.

– Når alt kommer til altl, så er det ikke opp til meg. Dersom jeg kunne velge, så ville jeg likt å bli i Hertha i et år til, eller kanskje to, for å få et godt navn, og forbedre kvalitetene mine. Det er bare mulig dersom du spiller hver kamp, sa han ifølge Liverpool Echo.