Hvem vil du se fra start mot Chelsea?

Sett opp ditt lag til kveldens kamp.

14. apr 2019 kl 08.03 Arild Skjæveland

Liverpool tar imot Chelsea til en ekstremt viktig ligakamp på Anfield i dag. De helrøde har trolig ikke råd til å avgi poeng, mot det som på papiret er den tøffeste gjenstående motstanderen denne sesongen.

Joe Gomez er ikke helt klar enda, Dejan Lovren spilte mot Porto, mens Joel Matip har spilt flesteparten av kampene siden han var tilbake fra kragebeinsbrudd i januar. Hvem bør få sjansen ved siden av Virgil van Dijk når Eden Hazard skal stoppes?

Ta ut dine 11

Bruk vår «lagvelger», ta ut ditt lag, trykk på Twitter-symbolet øverst til høyre og del på Twitter med hasttag#LFC11NOR

Liverpool - Chelsea spilles kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]