– Ingenting tyder på at fremgangen skal stoppe

Siden Jürgen Klopp tok over som manager for Liverpool har Merseyside-klubben gått fra å ikke kvalifisere seg til spill på kontinentet til å kjempe om titteler i Europa og England. Henderson tror framgangen vil fortsette.

27. apr 2019 kl 21.12 Odd Sindre Tonning

Etter Liverpools seier over Huddersfield må Manchester City avgi poeng mot enten Burnley, Leicester eller Brighton, mens Liverpool må slå både Newcastle og Wolverhampton. Denne typen rekning frem og tilbake har fans av både Liverpool og Manchester City drevet med mer og mer de siste ukene, og ifølge Jordan Henderson har det pågått hele sesongen.

– Jeg har aldri opplevd en sesong som dette. I bunn og grunn har det blitt spekulert og kommentert rundt hva resultatene har betydd for hva som skal bli oppnådd denne sesongen siden åpningsukene i august, sier Henderson ifølge Liverpool Echo.

Frykten og desperasjonen er borte

Liverpool har tatt steg hver sesong under Klopp, noe som er grunnen til at man i år er med og kjemper om tittelen mot det som i fjor var suverene Manchester City. Henderson forklarer hvorfor.

– Vi opptrer som en klubb som hører til på dette nivået, men ikke på en arrogant måte. Jeg tror det har vært en viktig del i vår utvikling som en klubb og det er derfor alle burde nyte og omfavne presset som kommer de siste ukene av sesongen.

– Frykten og desperasjonen er ikke der lenger. Ingen tror at vi har løst det, men støtten vi får viser at fansen har full tiltro til det vi driver med.

Han tror supporterne elsker hvert øyeblikk og sier at han bare ser glede og tro blant dem for øyeblikket.

– Jeg tror det er en sentral del i vår vekst.

Tror fremgangen fortsetter

Og med en sesong der Liverpool er i semifinalen av Champions League og dårligst blir nummer to i Premier League tror Henderson at dette bare er starten for klubben.

– Uansett hva som skjer i de neste ukene, så tror jeg at vi alle vet at dette laget og klubben mener alvor i mer enn en enkelt sesong.

– Vi har forbedret oss sesong for sesong en stund nå, og det er ingenting som tyder på at vi skal slutte med det nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]