JAMES MILNER:  Allsidig og viktig spiller for Liverpool i innspurten.

James Milner forventer at Manchester City slår tilbake

Viktig ligauke for Liverpools rival om tittelen kan ha blitt enda viktigere etter exit i Europa.

Manchester City forsvant ut av Champions League under dramatiske omstendigheter onsdag kveld. Det betød slutt på drømmen om å vinne fire titler av fire mulige, men samtidig forsvant to antatt harde kamper i en krevende ligainnspurt.

Det blir ikke semifinaler mot Ajax, som overraskende nok slo ut Juventus, mellom de tre siste ligakampene til City mot Burnley borte, Leicester hjemme og Brighton borte. Om de regjerende mestere var favoritt til å avslutte sesongen med seire i de siste kampene, er ikke det mindre tilfellet nå.

Hengekamp på Old Trafford

Det ligger i lufta at den kommende uka vil by på de største prøvelsene for laget som ligger to poeng bak Liverpool, men har en kamp til gode.

Manchester City åpner runde 35 kl 13.30 på lørdag mot Tottenham. Det hadde hørt gunstig ut, etter kraftanstrengelsen på Etihad, hvis det ikke nettopp var Tottenham som da også var en sliten motstander. De fleste vil nok anse at City har råd til å bruke sin tropp mer enn Spurs, som på sin side fortsatt ikke er sikker på en plass blant topp fire.

Den nevnte hengekampen har de lyseblå borte mot naboen Manchester United onsdag 24. april. Spesielt dersom United ikke skulle greie å beseire Everton på Merseyside førstkommende søndag kan United være ille ute angående topp fire dersom de skulle gå på et tap i nabofeiden.

Neste helg er Burnley borte motstanderen for Manchester, før man altså kan avslutte sesongen med en uke hvile mellom hver kamp som følge av exit i Champions League.

Milner om City

Slik sett er kartet noe snudd, hvor Liverpool nå møter Barcelona på hver side av bortekampen mot Newcastle, og etter og før hjemmekamper mot Huddersfield og Wolverhampton.

James Milner, tidligere mester i Premier League med Manchester City, tviler på om det blir mye hjelp å hente fra Tottenham nå førstkommende lørdag.

- Det er ikke regjerende mestere i Champions League for ingen ting, jeg er sikker på at de vil slå tilbake til helgen, uttalte Liverpools midtbanespiller til Manchester Evening News etter kampen i Porto.

- Nå har Spurs også ryggen mot veggen og vil ønske å få et nytt godt resultat. Det er to topplag og jeg er sikker på at det vil bli en underholdende kamp for de som er nøytrale.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
27.08.2019 kl 20:58

Tre klubber kvalifiserte seg for Champions League

Det blir ikke norsk motstander for Liverpool i høstens Champions League.

+
27.08.2019 kl 19:28

Mens Liverpool kan forberede seg på Melwood skal Burnley spille ligacup

Burnley tar imot Sunderland på Turf Moor onsdag kveld.

+
27.08.2019 kl 18:33

Byrådslederen er imot klubbens merkevareplaner

Liverpool Football Club ønsker opphavsretten for ordet «Liverpool» i fotballsammenheng.

+
27.08.2019 kl 17:24

God stemning på Melwood da Leighton Clarkson igjen trente med førstelaget

17-åringen er en spiller de har stor tro på i klubben.

+