– Jeg føler meg bra, og må bare holde det gående

Naby Keita har scoret i to kamper på rad for Liverpool.

13. apr 2019 kl 23.29 Arild Skjæveland

Det lot vente på seg, men til slutt kom scoringen for Naby Keita, da han headet inn det viktige utligningsmålet på St. Mary’s forrige fredag. Tirsdagen etter fulgte han opp med nok en scoring, i kvartfinalen mot Porto.

– Så klart jeg er glad for å være i form. Når du gjør noe bra, må du bare fortsette. Du kan ikke stoppe opp og være tilfreds med det. Dersom jeg gjør noe bra, må jeg bare fortsette å jobbe, sier 23-åringen til Liverpoolfc.com.

– Jeg skal fortsette på trening, og følge rådene fra manageren gjennom øktene. Det er det, sier han.

Sadio Mané uttalte tidligere denne uken at vi fortsatt venter på at «den ekte Naby» kommer.

– Selvsagt har han rett. Før trening hver dag går jeg i gymmen med ham for å prøve å forbedre meg. Jeg føler meg bra, og skal holde det gående slik for å avslutte sesongen bra med laget.

Kommer ikke til å se hvordan City gjør det

Manchester City spiller før Liverpool denne helgen, og vil klatre til topps på tabellen dersom de slår Crystal Palace i London. Den kampen har avspark kl. 15.05, og er ferdig ca en halvtime før lagene entrer banen på Anfield.

– Vi kommer ikke til å se på Manchester City. Vi vil bare konsentrere oss om kampen vi har foran oss, sier Keita.

– Vi skal se på tallene etter sesongen, og det er det. Treneren forteller oss hver dag at vi skal konsentrere oss om det vi har foran oss. Den kampen vi skal spille. Du konsentrerer deg, du spiller, du prøver å vinne, og så ser vi når sesongen er over.

– Det vil ikke bli lett mot Chelsea. De er et lag som vil komme hit for å vinne på vår hjemmebane, men siden vi spiller hjemme vil vi ha supporterne i ryggen. Det er viktig for oss, men vi har ikke vunnet poengene enda, så vi skal gjøre alt det vi kan for å få dem på søndag.

Liverpool - Chelsea spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]