– Jeg har kontrakt til 2022, og verken jeg eller eierne føler vi bør avslutte dette

Jürgen Klopp avviser spekulasjonene rundt Bayern München, og er lykkelig på Merseyside.

7. apr 2019 kl 22.44 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp har flere ganger blitt linket til Bayern München. Da de helrøde slo ut den tyske gigantklubben fra Champions League nylig, uttalte Franz Beckenbauer at Klopp burde bli Bayern-manager en dag.

– Franz slenger bare ut en slik setning, og så utløser det mye. Det bryr han seg aldri om, sier Klopp om uttalelsene til den tyske legenden i et intervju med avisen Welt.

Han utelukker ikke at det er noe som kan skje på et tidspunkt i fremtiden, når han en dag er ferdig i Liverpool.

– Sånn er fotballen. Sjansene som kommer må stemme, og timingen må være riktig. Jeg er veldig fornøyd her jeg er, og føler meg ikke ferdig her.

Han signerte en seksårsavtale sommeren 2016, og har fortsatt over tre år igjen av den avtalen med Liverpool FC.

Lykkelig i Liverpool

Klopp har ingen planer om å flytte fra Merseyside til Bayern med det første.

– Jeg har kontrakt med Liverpool til 2022, og ingen her har følelse av at vi burde avslutte det - verken fra eiernes side, eller fra min side, sier Klopp.

– Jeg er veldig lykkelig her i Liverpool, og jeg føler meg ikke ferdig her. Laget vårt er i en fin alder, så vi kan jobbe sammen en stund.

I Welt-intervjuet sier 51-åringen at han ikke daglig kjenner på supporternes desperate ønske om å få Premier League-troféet til Anfield.

– Nei, dagene mine er fulle på grunn av jobben, og jeg har ikke så mye direktekontakt med supporterne. Selvsagt vet jeg hva det ville bety å vinne Premier League for supporterne våre. Jeg føler reaksjonene deres i kampene. Det de gjorde forrige helg i vår hjemmekamp mot Tottenham var overveldende, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]