– Jeg kan vel ikke holde tilbake husleia, kan jeg?

Jürgen Klopp leier fortsatt huset til Brendan Rodgers.

25. apr 2019 kl 18.00 Arild Skjæveland

Helt siden Jürgen Klopp ble Liverpool-manager har han leid huset til Brendan Rodgers i Formby, like utenfor Liverpool. Rodgers er nå manager for Leicester City - en av tre klubber som skal møte Manchester City i sesonginnspurten, der Liverpool trenger hjelp dersom det skal bli ligagull denne sesongen.

I den 37. serierunden vil to tidligere Liverpool-managere være involvert. Da skal LFC til Newcastle for å møte Rafael Benítez sitt lag, mens City møter Rodgers og Leicester på Etihad Stadium.

– En bor fortsatt i Liverpool, mens den andre er er min utleier, så… Jeg kan ikke holde igjen husleia, kan jeg? I Tyskland er det umulig, men er det mulig i England så si ifra, spøkte Klopp til Sky Sports.

– De må gjøre jobben selv, og vi må gjøre jobben selv. Slik er det, og jeg har virkelig ingen problemer med det. Jeg er veldig fornøyd med situasjonen. Hadde de tapt i går hadde alle spørsmålene vært annerledes, og vi ville igjen hatt noe å tape, men det eneste vi kan gjøre er å vinne. Vi er ett poeng bak, endelig, etter at alle har ventet på at den kampen skulle spilles i flere uker.

– Det beste vi kan gjøre er å være ett poeng bak dem frem til den siste kampen, og så spille den kampen også, sier han til TV-kanalen.

Ingen anger

På pressekonferansen tidligere i dag understreket Klopp at resultatet på Old Trafford var akkurat det han forventet seg.

– Vi spiller ikke bare for å bli mestere. Ja, det er hovedmålet, men dette laget er ganske nære akkurat nå. Dette er første gang, men ikke den siste. Bare fordi vi som klubb har ventet lenge gjør det ikke mer sannsynlig. Det at vi allerede er så nære er overraskende, for forrige sesong var vi 25 poeng bak dem. Det er veldig bra, sier manageren.

– Vi må holde det gående, og skal holde det gående, men bare ett lag kan bli mestere. Vi ønsker å spille den beste fotballen vi kan hver eneste dag, og det er det eneste vi er interessert i. Vi har fortsatt tre kamper igjen. Huddersfield, Newcastle, Wolverhampton - som viste mot Arsenal at det vil bli en tøff kamp.

– Vi trenger ikke å nullstille situasjonen eller oppsummere sesongen. Dersom vi gjør det, så gjør vi det. Dersom vi ikke gjør det, så kan vi ikke ha noen anger så lenge vi gjør vårt beste, og det har jeg sett fra guttene heler sesongen. Uansett hvor vi ender opp, så er det bare det første steget. Vi er ikke ferdig. Vi startet dette året med dette laget, og vil fortsette.

Liverpool - Huddersfield spilles fredag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium

Har du innspill til journalisten?
[email protected]