STILIG:  Den nye Liverpool-drakten får terningkast seks av tidligere draktblogger Eivind Aarre.

– Jeg synes New Balance går ut med stil

Tidligere draktblogger Eivind Aarre har sansen for detaljene i Liverpools nye hjemmedrakt.

Kop Shop melder om rekordinteresse for Liverpools nye hjemmedrakt for sesongen 2019/2020 som ble presentert tidligere i dag, og tidligere draktblogger Eivind Aarre gir den nye røde drakten med tynne hvite striper en sekser på terningen.

– Dette med retro drakter er blitt en trend, og her har New Balance gått tilbake til perioden 1982-85, som var en gyllen æra for Liverpool, hvor klubben tok veldig mange trofeer, sier Aarre, som tidligere drev sin egen draktblogg og som også har en fortid som redaktør i Kopite.

– Jeg synes dette er en veldig fin drakt, og jeg likte godt detaljen der man gjør ære på Bob Paisley med autografen hans på innsiden av nakken. New Balance har rett og slett gjort en bra jobb med denne drakten. Jeg synes også inkluderingen av New Balance-logoen på ermene, som man nesten ikke legger merke til, var stilig, fortsetter Aarre.

Spent på bortedrakten

– Man har også valgt å beholde den dyprøde fargen, som skiller drakten litt fra originalen på 80-tallet. Jeg vil også poengtere at drakten på ingen måte minner om Heysel-tragedien, for det var første kamp med Adidas.

– Dersom det skulle vise seg at dette blir siste sesongen at New Balance blir leverandør av drakter til Liverpool, så synes jeg de går ut med stil. De tre siste draktene de har levert har vært veldig bra. Nå er jeg spent på å se den nye bortedrakten, og om den blir gul. Personlig foretrekker jeg hvit overdel og sorte shorts, sier den tidligere draktbloggeren, som fortsatt er lidenskapelig opptatt av fotballdrakter.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.08.2019 kl 22:24

– Det betyr ingenting hvordan du vinner kampene

Georginio Wijnaldum forklarer sine tanker om de varierende prestasjonene i sesongstarten.

+
19.08.2019 kl 21:09

Nå blir det 1. mot 2. plass neste helg!

Liverpool beholder tabelltoppen etter at Manchester United spilte uavgjort mot Wolverhampton.

+
19.08.2019 kl 20:11

Batshuayi senket Liverpool U23

To mål og en assist fra Michy Batshuayi sørget for 3-0 seier til Chelsea U23.

+
19.08.2019 kl 18:44

Carroll forteller hvordan han opplevde rekordovergangen til Liverpool

Andy Carroll ble Liverpools dyreste spiller gjennom tidene da han signerte i 2011. På det tidspunktet visste han lite av hva som ventet han.

+