– Jeg vet at Liverpool kommer til å vinne alle kampene sine

Pep Guardiola har igjen uttalt seg om jakten på ligatittelen.

7. apr 2019 kl 08.47 Arild Skjæveland

For tredje gang på rad scoret Liverpool et sent mål og fikk med seg alle tre poengene i en ligakamp, da Southampton ble slått 3-1 på St. Mary’s på fredag.

Det gjorde at Liverpool er tilbake på tabelltoppen, to poeng foran Manchester City som har én kamp til gode. City har et så tett kampprogram at de ikke kommer à jour før de møter Manchester United 24. april.

Da Toby Alderweireld scoret selvmål på Anfield fortalte Pep Guardiola at reaksjonen hans var «åh, shit» - men Guardiola mener det Liverpool gjør ikke har noen påvirkning på spillerne hans.

– Ingen. For dem er det kanskje bra, men for oss har det ingen betydning, sier han til Evening Standard.

– Liverpool vinner alle kampene

Liverpool har nå fem ligakamper igjen, mot Chelsea, Cardiff, Huddersfield, Wolverhampton og Newcastle. Guardiola har tidligere sagt at både hans lag og Jürgen Klopp sine gutter kommer til å avgi poeng, men nå har han snudd.

– Jeg vet at Liverpool kommer til å vinne alle kampene. Det som har skjedd har skjedd, så dersom vi ønsker å bli ligamestere må vi vinne alt, sier 48-åringen.

Citys seks gjenstående kamper i ligaen er Crystal Palace borte, Tottenham hjemme, Manchester United borte, Burnley borte, Leicester hjemme og Brighton borte.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]