Kane-skade kommer beleilig for City

De lyseblå slipper å møte Tottenhams toppscorer.

11. apr 2019 kl 22.01 Einar Kvande

Tottenham Hotspur bekreftet i dag at Harry Kane har pådratt seg en alvorlig skade i venstre ankel, etter at han ble skadet i den første Champions League-kvartfinalen mot Manchester City tirsdag kveld.

Det kommer meget beleilig for de lyseblå at kanskje deres tøffeste motstander i det gjenstående ligaprogrammet mister sin største målgarantist foran ligaoppgjøret mellom klubbene på Etihad den 20. april.

City skal som kjent også spille returkamp mot Tottenham i Champions League på samme arena tre dager tidligere.

Sett med Liverpool-øyne kunne en Kane-skade neppe ha kommet på et dårligere tidspunkt, da skaden på Spurs-stjernen kan få direkte innvirkning på utfallet av kampen om ligatittelen. De røde kan imildertid trøste seg med at forrige gang Kane var skadet, i januar og februar, tapte ikke Tottenham noen av kampene de spilte.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]