Klopp forklarer Firmino, Keita og Henderson på benken

Jürgen Klopp har som vanlig uttalt seg om laguttaket.

17. apr 2019 kl 20.34 Torbjørn Flatin

- Det er ingen spesiell årsak, det er bare en respekt for den fantastiske formen Divock Origi har vært i under de siste ukene og månedene, sier Jürgen Klopp om det faktum at han har satt Roberto Firmino på benken mot Porto.

- Det er det hele, og det er det samme på midtbanen da vi forventer en intens kamp fra et hardt kjempende Porto. Vi må være klare for det.

- Det er klart at Bobby ville vært klar for det, men siden han aldri gir seg selv en hvilepause er det på tide at vi gjør det for ham. Egentlig er det ingen hvilepause, det er få inn Divock som vil gi oss fart og slikt. Det er tanken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]