Liverpool vil forlenge med Oxlade-Chamberlain

Midtbanespilleren kan forvente seg en kontraktforlengelse.

30. apr 2019 kl 10.24 Arild Skjæveland

Fredag kveld gjorde Alex Oxlade-Chamberlain endelig sitt comeback for førstelaget etter over et år på sidelinja med en alvorlig kneskade.

Midtbanespilleren fikk de 17 siste minuttene, og var nær ved å krone det hele med en scoring da han ble spilt gjennom av Mohamed Salah, vendte bort sin mann og fikk skutt. Dessverre sto Jonas Lössl i veien og fikk hindret scoring.

Da han kom til klubben fra Arsenal i august 2017 skrev han under på en kontrakt som går ut sommeren 2022. Nå er klubben klar til å forlenge den, rapporterer Paul Joyce i The Times.

Forlenger med ett år

Joyce skriver at kontrakten vil forlenges med et år, til sommeren 2023. Manager Jürgen Klopp er veldig begeistret for 25-åringen, og han var svært viktig for klubben forrige sesong.

Han ble brukt forsiktig i starten, men kom mer og mer utover i sesongen. Til slutt var han involvert i 42 kamper, scoret fem mål og hadde åtte målgivende. Den store formtoppen kom på våren, før han ble stoppet av den alvorlige kneskaden mot Roma.

Han har vært involvert i to kamper for U23-laget denne våren, og startet på benken mot Huddersfield på fredag. Han kommer til å være med på flyet til Barcelona i dag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]