Manchester City vil vite resultatet av Liverpools bortekamp i Newcastle når de er vertskap for Leicester

Jürgen Klopp kunne nok tenkt seg tidspunktet som Sky Sports har tildelt Tottenham.

20. apr 2019 kl 12.57 Einar Kvande

Det faktum at Liverpool og Tottenham tok seg til semifinalene i Champions League har skapt hodebry for Premier League og TV-selskapene, som har fått en terminlistefloke i fanget.

Samtidig har Manchester Citys gjenstående kamp-program blitt atskillig lettere, i og med at de slipper belastningen med flere kamper i Champions League før og etter nest siste ligarunde.

Liverpool og Newcastle gikk tidligere i dag ut med pressemelding om at deres innbyrdes kamp på St James' Park er flyttet fra søndag 5. mai til lørdag 4. mai. Samtidig skrev klubbene at tidspunkt for avspark ikke er fastsatt.

Tidligkamp?

Sky Sports har imidlertid oppdatert sin terminliste, og der står Newcastle v Liverpool med avspark klokken 12.30 engelsk tid lørdag 4. mai, mens Bournemouth - Tottenham har fått avspark klokken 19.45 engelsk tid.

Samtidig er Manchester Citys hjemmekamp mot Leicester blitt flyttet fra lørdag 4. mai klokken 12.30 til mandag 6. mai klokken 20.00 lokal tid i England, fordi denne kampen skal sendes på Sky Sports.

Dette betyr at City nå plutselig spiller etter Liverpool i nest siste serierunde, og dermed vil vite Liverpools resultat fra kampen i Newcastle.

Vi understreker nok en gang at tidspunktet som Sky opererer med for Liverpools bortekamp i Newcastle fortsatt ikke er blitt bekreftet av klubbene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]