Messi ble matchvinner i generalprøven

Lionel Messi fikk hvile i første omgang, før han ble byttet inn og scoret kampens eneste mål da Barcelona sikret seg ligagullet i Spania.

27. apr 2019 kl 22.47 Odd Sindre Tonning

Barcelona lot både Lionel Messi og Sergio Busquets hvile i store deler av klubbens siste ligakamp før onsdagens møte med Liverpool.

Messi fikk sitte på benken gjennom hele den første omgangen, før han ble byttet inn for Coutinho ved pause. Da var stillingen 0-0.

Kampens eneste scoring var det nettopp Messi som stod for da han satte ballen i mål etter 62 minutter. Han mottok ballen fra Arturo Vidal og førte ballen forbi to forsvarere før han scoret. Den scoringen var nok til å sikre ligagullet for Barcelona, tre runder før slutt.

Etter 73 minutter ble Busquets byttet inn for Arthur Melo. Både Busquets og Messi kan man forvente å se fra start på Camp Nou på onsdag, når Liverpool kommer på besøk.

Med ligagullet i boks vil Barcelona også ha råd til å stille et reservepreget lag mellom de to møtene med Liverpool når de skal møte Celta Vigo. Det gjorde de også før møtet med Manchester United, da nesten hele laget fikk hvile.

Barcelonas lag mot Levante: Marc-André ter Stegen - Nelson Semedo, Gerard Pique, Clement Lenglet, Jordi Alba - Arturo Vidal, Ivan Rakitic, Arthur Melo (Sergio Busquets 73') - Ousmane Dembélé (Sergi Roberto 84'), Luis Suarez, Philippe Coutinho (Lionel Messi 46')

Har du innspill til journalisten?
[email protected]