Nøkkelspiller måtte ut for Newcastle

Ayoze Perez måtte forlate banen under førsteomgang mot Brighton da han pådro seg en tidlig skade. Fra før har de også Miguel Almiron på skadelisten.

27. apr 2019 kl 21.50 Odd Sindre Tonning

33 minutter var spilt da Perez måtte forlate banen med det som kunne virke som en hofte-skade.

Uvisst skadeomfang

Han slet tydelig i store deler av omgangen, men klarte likevel å tegne seg på scoringslisten etter 18 minutt, da han sendte Newcastle i føringen.

Hvor alvorlig skaden til Perez er vites ikke ennå. Det er allerede klart at stopper Miguel Almiron kommer til å gå glipp av resten av sesongen på grunn av en hamstring-skade. Stopper-makker Jamaal Lascelles sto over kampen mot Brighton på grunn av sykdom, men er forventet å skulle rekke kampen mot Liverpool på lørdag.

Brighton går mot ny Premier League kontrakt

Kampen mot Brighton endte 1-1, etter at Pascal Gross utlignet for sørkystlaget 15 minutt før slutt, i det som kan vise seg å være en enormt viktig scoring for Brighton denne sesongen.

De har nemlig slitt med å finne veien til mål de siste ukene, og Gross sin scoring var den første i ligaen siden de slo Crystal Palace 2-1 9. mars.

Poenget gjorde at Brighton nærmer seg en ny kontrakt i Premier League. Dersom Cardiff taper poeng i neste serierunde vil Brighton få en ny kontrakt allerede før siste serierunde, hvor de skal møte Manchester City. Dermed kan sesongen til Brighton være over før kampen mot Liverpools tittelrival, og the Seagulls kan kunne spille kampen vel vitende om at den ikke betyr noe for dem i kampen mot nedrykk.