Milner mener Simon Mignolet har hatt en viktig rolle denne sesongen

– Han har den beste holdningen jeg har sett i hele mitt liv.

23. apr 2019 kl 08.44 Arve Vassbotten

Simon Mignolet har spilt 204 kamper for Liverpool, men bare to av dem har kommet denne sesongen.

Kun i ligacupen mot Chelsea og i FA-cupen mot Wolverhampton har han vært mellom stengene, i to kamper som begge endte med 2-1-tap for Liverpool.

Likevel hylles han nå av James Milner for hvordan han har påvirket troppen gjennom sesongen.

– En som det ikke har blitt snakket så mye om denne sesongen, er Simon Mignolet. Det er utrolig hvordan han er på treningsfeltet, han har den beste holdningen jeg har sett i hele mitt liv, sier Milner ifølge Liverpool Echo.

– Hver eneste dag pusher han seg selv og Alisson, og de andre guttene til å forbedre seg. Ingen vil snakke om han i pressen fordi han ikke er på banen, men han har vært så viktig for oss denne sesongen.

Kvalitet over hele linja

VIKTIG BRIKKE:
VIKTIG BRIKKE:  Simon Mignolets innsats på treningsfeltet og som karakter i troppen har vært viktig denne sesongen, selv om han ikke spiller, mener James Milner.

Den 33 år gamle veteranen, men bakgrunn fra Leeds, Newcastle Aston Villa og Manchester City, er klar på at Liverpool har mange bra personligheter i laget denne sesongen.

– Det er akkurat det man trenger, gode karakterer. Selv om du ikke spiller så mye som du ønsker, tar likevel karakterene ansvar i garderoben.

– For å oppnå suksess trenger man en bra tropp. Det er umulig å vinne eller å utfordre om Premier League-tittelen uten det, og det samme i Europa. Med så mye kamper, blir det skader og suspensjoner på veien.

– Se også på de fire bak. Joe Gomez var brilliant før han ble skaden, så kom Joël Matip inn. Dejan Lovren har gjort det bra når han har spilt. Det er konkurranse om plassene over alt, og det er det man trenger. Det er kvalitetsspillere over hele linja, og til og med noen som ikke alltid er med på reise, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]