– Mottagelsen jeg fikk vil jeg huske resten av livet

Alex Oxlade-Chamberlain kunne nesten feire et sårt etterlengtet comeback, ett år og to dager etter at han skadet seg mot Roma, med scoring mot Huddersfield da han kom inn som et friskt pust fra benken.

27. apr 2019 kl 08.29 Odd Sindre Tonning

Det var få spillere på gressmatten som ble møtt med større jubel enn Oxlade-Chamberlain under fredagens forestilling på Anfield, hvor Huddersfield ble slått 5-0.

Hjerteskjærende bom

Litt over ett år etter den stygge skaden han pådro seg mot Roma var han endelig tilbake i Liverpool-drakt, og spilte med stor glede og intensitet. I en kamp som allerede var avgjort, ble det plutselig knyttet til dels ny spenning rundt om han kunne klare å få sitt navn på scoringslisten. Og det var heller ikke langt unna at han klarte det da han vendet bort et par Huddersfield-spillere, før han fyrte av et skudd som gikk rett på keeper.

– Det var nesten hjerteskjærende da han bommet på den sjansen, sa Jürgen Klopp til Sky Sports etter kampen.

Takker for støtten

Og etter kampen tok Oxlade-Chamberlain til Instagram for å takke fansen for støtten han har fått gjennom den lange rehabiliteringsfasen som ledet han til comebacket på fredag.

– 367 dager senere... Jeg kan ikke fortelle dere hvor godt det føles å vere tilbake. Tusen takk til alle som hjalp meg med å komme tilbake på banen, alle ansatte i klubben og mine lagkamerater, skriver han.

– Og en stor takk til dere, fansen, for støtten jeg har fått i noe av den mørkeste tiden jeg har hatt som en spiller. Mottagelsen jeg fikk i kveld er noe jeg vil huske resten av livet. Tusen takk!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]