SCORET:  Bernardo Silva scoret kampens første mål.

Nå må Liverpool ha hjelp fra Burnley, Leicester eller Brighton

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United var til slutt mange nummer for små onsdag kveld.

Nå er Liverpool avhengig av hjelp fra Sean Dyche sitt Burnley, Brendan Rodgers sitt Leicester, eller Chris Hughtons Brighton.

Pep Guardiolas menn hadde, på papiret, tøffe ligakamper mot Tottenham og Manchester United denne uken, men har kommet fra kampene med seks poeng.

Liverpool kan ta 97 poeng denne sesongen, men dersom de skal vinne ligagullet er City nødt til å snuble i én av sine tre siste kamper. Med tre seire til blir de ligamestere med utrolige 98 poeng.

Mange hakk bedre

Det sto 0-0 frem til det var spilt 54 minutter på Old Trafford onsdag kveld, og røde supportere var i ferd med å få et håp om at dette faktisk kunne bli et poengtap. City styrte spillet, mens United lå dypt og forsvarte seg. Etter en halvtime så det ut som at Ole Gunnar Solskjær sitt lag hadde løpt fra seg.

Bernardo Silva scoret det første målet, før Leroy Sané scoret det andre. David de Gea i United-målet imponerte ikke på noen av avslutningene.

Det ble ikke flere mål, og City vant til slutt ganske komfortabelt. United har nå sju tap på sine ni siste kamper, og er i skrekkelig form.

Liverpool spiller mot Huddersfield fredag kveld, og vil klatre opp igjen på tabelltopp med seier før Citys kamp borte mot Burnley på søndag.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.05.2019 kl 18:40

Rangers ønsker å låne Ryan Kent en sesong til

Steven Gerrard sier at man vil gjøre det man kan for å beholde Liverpools ving i skotsk Premier League.

+
19.05.2019 kl 17:20

CL-finale for 11.500 supportere på storskjerm i Liverpool

Detaljer for hvordan en kan se Liverpool v Tottenham blant felles røde på Merseyside er nå kommet.

+
19.05.2019 kl 15:46

Connor Randall en av flere unge røde som blir frigitt

Lokale Randall har spilt sin siste kamp med en liverbird på brystet. En håndfull andre fra Liverpool U23 ventes også å forlate klubben.

+
19.05.2019 kl 12:31

«Liverpool har hatt samtaler med Matthijs de Ligt»

Velkjent journalist bekrefter interesse på Anfield for attraktiv midtstopper.

+