SCORET:  Bernardo Silva scoret kampens første mål.

Nå må Liverpool ha hjelp fra Burnley, Leicester eller Brighton

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United var til slutt mange nummer for små onsdag kveld.

Nå er Liverpool avhengig av hjelp fra Sean Dyche sitt Burnley, Brendan Rodgers sitt Leicester, eller Chris Hughtons Brighton.

Pep Guardiolas menn hadde, på papiret, tøffe ligakamper mot Tottenham og Manchester United denne uken, men har kommet fra kampene med seks poeng.

Liverpool kan ta 97 poeng denne sesongen, men dersom de skal vinne ligagullet er City nødt til å snuble i én av sine tre siste kamper. Med tre seire til blir de ligamestere med utrolige 98 poeng.

Mange hakk bedre

Det sto 0-0 frem til det var spilt 54 minutter på Old Trafford onsdag kveld, og røde supportere var i ferd med å få et håp om at dette faktisk kunne bli et poengtap. City styrte spillet, mens United lå dypt og forsvarte seg. Etter en halvtime så det ut som at Ole Gunnar Solskjær sitt lag hadde løpt fra seg.

Bernardo Silva scoret det første målet, før Leroy Sané scoret det andre. David de Gea i United-målet imponerte ikke på noen av avslutningene.

Det ble ikke flere mål, og City vant til slutt ganske komfortabelt. United har nå sju tap på sine ni siste kamper, og er i skrekkelig form.

Liverpool spiller mot Huddersfield fredag kveld, og vil klatre opp igjen på tabelltopp med seier før Citys kamp borte mot Burnley på søndag.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
24.08.2019 kl 22:07

Festfotball i rundens storkamp

Her kan du se sammendrag av Arsenal-kampen.

+
24.08.2019 kl 19:55

– Helt enestående å gjøre dette så tidlig i sesongen

Liverpool viste seg fra sin beste side da klubbrekorden ble tangert.

+
24.08.2019 kl 15:47

Gjev milepæl for kapteinen

I kveld spiller han sin 100. ligakamp som Liverpools kaptein.

+
24.08.2019 kl 12:55

Fiorentina vil hente Duncan

Serie A-klubben skal ha lagt inn bud for et lån med opsjon på kjøp.

+