– Når du oppdager at de har brukt mer på agenter enn vi bruker på lønn, setter det ting i perspektiv

Neil Warnock om ulike forutsetninger foran kampen på Cardiff City Stadium.

20. apr 2019 kl 14.09 Einar Kvande

Neil Warnock frykter at hans eget lag skal få kjørt seg mot høytflyvende Liverpool på Cardiff City Stadium søndag ettermiddag. Liverpool har vunnet sine åtte siste kamper, mens Cardiff ikke har plukket et eneste poeng mot topp seks-lag i Premier League denne sesongen.

Manchester City, Manchester United og Tottenham vant alle komfortabelt i Cardiff, og Warnock er redd det kan bli en lignende utgang mot Liverpool.

Cardiff har heller ikke vunnet en fotballkamp mot de røde på nesten 60 år. En 4-0 seier på Anfield i det som var Bill Shanklys første kamp som Liverpool-manager.

– Vi skjønner hvilken utfordring vi står overfor. Liverpool har vist hele sesongen at de kan slå hvem det skal være på en god dag, sa Warnock under sin pressekonferanse foran kampen mot Jürgen Klopps mannskap.

– Vi ønsker å bite så godt fra oss som mulig, og ikke bli knust. Vi kan jobbe hardt hele uken, men om vi stivner og gjør feil tidlig i kampen kan vi like godt gå hjem.

Om vi stivner og gjør feil tidlig i kampen kan vi like godt gå hjem.Neil Warnock

– Da vil de plukke oss istykker. Det er hva som skjer når man har kvalitetsspillere.

– Når du oppdager at vår lønningsliste er 11 millioner pund under hva de brukte på agenthonorarer, setter det ting i perspektiv, og sier alt om hvilken formidabel motstander vi møter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]