Porto-troppen som har reist til Liverpool

– Vi vet at vi står overfor en veldig tøff oppgave.

8. apr 2019 kl 13.34 Marius Rabben

Porto bekrefter hvilke 23 spillere som i formiddag satte seg på flyet mot Merseyside. Det inkluderer de to suspenderte spillerne i veteranen Pepe og meksikanske Héctor Herrera.

Casillas, Vaná, Diogo Costa (målvakter); Maxi, Éder Militão, Diogo Leite, Bruno Costa, Hernâni, Brahimi, Óliver Torres, Marega, Alex Telles, Herrera, Corona, Adrián López, André Pereira, Danilo, Otávio, Felipe, Soares, Pepe, Fernando Andrade og Diogo Queirós.

– Skal være oss selv

Pepe og Herrera blir klare for returen på Estádio do Dragão om en drøy uke, mens Éder Militão, Otávio og Danilo må passe seg for kort på Anfield. Alle tre er nemlig ett gult unna karantene.

– Vi vet at vi står overfor en veldig tøff oppgave mot et sterkt lag, forteller Pepe til uefa.com før turen nordover. Portugiseren har vunnet Champions League tre ganger med Real Madrid.

– Men vi er nødt til å være oss selv. Vi må være det samme laget som vi har vært i Champions League denne sesongen, et sammensveisa lag som kjemper for alt, som jakter på et positivt resultat, på scoringer. Vi skal være oss selv, sier 36-åringen.

– Vi må respektere Liverpool, som er et strålende lag, men vi fokuserer på vår jobb.

Andy Robertson må som kjent stå over tirsdagens hjemmekamp grunnet det gule kortet han pådro seg på tampen mot Bayern München, men ingen Liverpool-spillere er ellers i faresonen for suspensjon i returen med gult her.

Etter returoppgjøret stryker UEFA gule kort slik at det ikke påvirker semifinalen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]