Truer med å stille med reservelaget mot Man City

Neil Warnock har advart at han muligens stiller med et svekket mannskap mot Manchester City på onsdag.

1. apr 2019 kl 14.06 Hans Christian Boge-Fredriksen

Etter Liverpools seier over Tottenham, tok de røde nok en gang over tabelltoppen i Premier League. Det kan fort snu når Manchester City får besøk av Cardiff på onsdag.

– Jeg tror vi kan holde stillingen nede mot Man City, jeg tror vi kan holde det ensifret, sier en ikke veldig optimistisk Warnock.

Kaldt forhold til Liverpool

Cardiff-manageren har flere ganger uttalt seg negativt om Liverpool, senest da Nathaniel Clyne gikk på lån til Bournemouth, i stedet for til Cardiff. Det kan dermed virke som at kontroversielle Warnock ikke kommer til å gjøre alt som står i sin makt for å stoppe Manchester City.

– Det kan hende jeg stiller med reservene der nede, det vil bli interessant å se hva journalistene tenker om det, sier manageren.

Cardiff tapte søndag 2-1 for Chelsea, i en kamp som ble kraftig omdiskutert på grunn av alle dommeravgjørelsene imot laget fra Wales. Warnock har sagt til flere medier at han kommer til å stille svekket i neste kamp – selv om Cardiff kjemper en tøff kamp for å overleve i Premier League.

– Vi får stadig tilbakefall. Jeg vil sannsynligvis stille med U23-laget på onsdag mot Manchester City, og prøve holde det nede til ti eller elleve mål imot, sier han.

– Det har ikke noe å si hvem du møter for øyeblikket, det er hvem som har et flagg i hånda, og hvem som har fløyta.

Warnock har ved flere anledninger vist seg som en mann man ikke kan stole hundre prosent på, så det er tvilsomt hvor seriøse disse uttalelsene er.

Det får vi svaret på når Cardiff gjester Manchester City 20.45 på onsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]