– Vi holdt nullen og fikk et godt resultat

Virgil van Dijk og Jordan Henderson var fornøyde med null baklengs og mener de har et godt utgangspunkt for returen.

10. apr 2019 kl 00.11 Tor Sandø

Både kaptein Jordan Henderson og forsvarsklippe Virgil van Dijk mener at utgangspunktet foran neste onsdags returkamp i Champions Leagues kvartfinale mot Porto i Portugal er godt etter 2-0-seieren på Anfield tirsdag kveld.

Holder nullen

De to som begge spilte en god kamp i rødt tirsdag kveld, ble intervjuet av BTSport etter kampslutt.

– Vi holder nullen og scorer to fine mål, det er et godt utgangspunkt foran reisen til Portugal, sa Liverpools nederlandske midtstopper etter kampslutt.

– Porto er et godt lag og de var ikke ufarlige når de kom framover. De har noen gode offensive spillere. Jeg mener vi har grunn til å være fornøyd med 2-0, selv om vi i andre omgang kom ut og hadde muligheter til å score flere mål. Vi skapte imidlertid ikke så mye utover i andreomgangen, men uansett; vi holdt nullen og det var viktig i et slikt oppgjør over to kamper. Alt i alt har vi grunn til å være fornøyd med dette, sa Henderson.

Van Dijk ble spurt om hva han syntes om Portos kraftspiss, Morega.

– Han var en håndfull, spurte BTSports utsendte noe ledende.

– Jeg har inntrykk av at alle angripere jeg møter for tiden er tøffe. Han er en sterk spiller, men jeg elsker å spille slike kamper og møte de beste, sa van Dijk.

Chelsea fokus

Nederlenderen sa også at det var bra at hans midtstopperkollega, Dejan Lovren, fikk 90 gode minutter i Liverpool-forsvaret.

– Dette var et godt resultat for oss foran returen om en uke, men nå retter vi alt fokus mot søndagens Premier League-kamp mot Chelsea, sa van Dijk.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]