Ville byttet personlig pris mot et trofé

Andrew Robertson var en av fire Liverpool-spillere som ble valgt ut på PFA Team of The Year. Nå insisterer han på at han ville byttet den prisen mot et trofé ved sesongslutt.

28. apr 2019 kl 00.04 Odd Sindre Tonning

Liverpool kjemper på to fronter nå når sesongen nærmer seg slutten, både Premier League og Champions League. For å sikre seg Premier League-tittelen er Liverpool avhengige av at Manchester City avgir poeng i en av sine tre siste kamper. Den første av de er mot Burnley på søndag, en kamp Robertson sannsynligvis ikke kommer til å se på.

Må vinne resten

– Jeg kommer ikke til å endre noen planer for å få sett kampen på søndag dersom jeg gjør noe med barna eller noe. Det kommer ikke til å spille noen rolle. Det kommer ikke til å gjøre noen forskjell for kampen om jeg ser på den eller ikke, sier han ifølge Liverpool Echo.

Samtidig som at Manchester City må avgi poeng, må Liverpool også vinne sine gjenværende kamper.

– Vi er avhengige av at de taper poeng. Dersom de vinner alle kampene sine, så vinner de ligaen. Så enkelt er det.

– Vi må prøve å få maks antall poeng og forhåpentligvis er det nok, men dersom det ikke er det så må vi plukke oss selv opp igjen.

Stolt over sesongen

Denne sesongen har vært uforglemmelig for den skotske landslagsspilleren. Tidligere denne sesongen tok han over kapteinsbindet på landslaget, og denne måneden ble han stemt frem på Årets lag.

– Det er en massiv prestasjon å bli stemt frem av dine med-spillere, og jeg setter pris på sesongen jeg har hatt i år. Jeg er veldig fornøyd med å komme på årets lag, for meg selv, og for de tre andre Liverpool-spillerne.

– Naturligvis, når jeg reflekterer over det ved sesongslutt, vil dette være noe jeg er ekstremt stolt over.

Men han legger ikke skjul på at et trofé med klubben vil henge enda høyere denne sesongen.

– Jeg ville byttet plassen på årets lag met ett av troféene vi fortsatt kjemper om.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]