15 timers sending på finaledagen

Allerede klokka 9 på morgenen begynner oppladningen på TV.

27. mai 2019 kl 12.26 Arve Vassbotten

1. juni vil Viasat 4 og Viaplay han en sending på hele 15 timer i forbindelse med Champions League-finalen mellom Liverpool og Tottenham.

Oppladningen starter allerede klokka 9 om morgenen, kampen begynner klokka 21 om kvelden, og sendingen fortsetter fram til midnatt.

- Vi ser fram til tidenes oppkjøring med to engelske lag i hovedrollene. Fra kl. 09.00 lørdag 1. juni er vi direkte fra hovedstudio i Oslo, fra Champions Square på Youngstorget og fra finalebyen Madrid.

– Vi sender kontinuerlig fra 09.00 til midnatt på Viasat 4 og Viaplay. Det blir en fantastisk finaledag og våre seere har veldig mye å se fram til, sier sportssjef i NENT Group, Anne Tufte i en pressemelding.

Kampen sendes også på TV 2. De begynner sin sending klokka 12 på TV 2 Sport 2. Før finalen kl. 19.10 på TV 2 og TV 2 Sport 1.

Slik blir sendingen

Daniel Høglund vil lede sendingen til Viasport fra Oslo. Han får med seg Morten Langli, Ronny Deila og Rune Bratseth.

I Madrid er det Ørjan Bjørnstad som er, sammen med Jan Åge Fjørtoft, Simen Sveen og Jamie Carragher.

Selve kampen kommenteres av Roar Stokke og Lars Tjærnås.

På Youngstorget åpner det for publikum allerede klokken 12.00. Da vil det blant annet være muligheter til å møte Youtuber og FIFA-ekspert Randulle, og tidligere landslagsspiller og nåværende Viasport-ekspert Mohammed Abdellaoue, melder NENT Group.

Det blir også muligheter til å delta på Kahoot-sportsquiz på storskjerm, ledet av Andreassen og Rune Bratseth, FIFA-turnering der man kan møte Randulle i finalen, i tillegg til musikalske innslag utover kvelden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]