PÅ VEI BORT:  Bobby Adekanye bekrefter at han forlater klubben.

Adekanye bekrefter at han forlater klubben

Etter fire år i Liverpool drar 20-åringen videre.

Den nederlandske angriperen Bobby Adekanye kom til Liverpools akademi etter å ha startet i Ajax, for så å dra videre til Barcelona. Han kom til LFC sommeren 2015 - men nå er det slutt.

Det har vært en dårlig skjult hemmelighet at tiden hans i klubben har gått mot slutten, men nå bekrefter 20-åringen det selv på Twitter.

«For fire år siden de jeg kom til Liverpool var jeg fortsatt et barn. Nå forlater jeg klubben som en mann, og tar med meg en ny familie som jeg føler er med meg for alltid. Det er ikke lett å finne de riktige ordene for å takke Liverpool FC for alt de har git meg i disse årene», skriver han.

«Til alle trenere jeg hadde på akademiet og Melwood, til alle lagkameratene jeg deler gode minner med, til alle ansatte som alltid sto ved min side. Takk så mye», skriver han, og legger til at han vil støtte laget og heie de fram i Champions League-finalen 1. juni.

Fikk aldri sjansen på førstelaget

Adekanye spilte for klubbens U18 og U23-lag. De to siste sesongene spilte han i UEFA Youth League, og for U23-laget i Premier League 2.

Under Neil Critchleys U23-lag scoret han ett mål og hadde to målgivende på ni kamper denne sesongen. Han glimtet til i perioder, og scoret noen flotte mål, men fremgangen har blitt hemmet av stadige skadeproblemer og manglende stabilitet.

Han har trent på Melwood, men aldri fått sjansen på førstelaget.

I januar ble det rapportert at han var tilbudt en femårskontrakt i Lazio. I desember rapporterte Liverpool Echo at LFC skal ha ønsket å beholde ham, men skal ha blitt frustrert over hans agent under samtalene om kontraktforlengelse. Hans neste klubb er foreløpig ikke bekreftet.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
21.07.2019 kl 08:22

– Jeg kan ikke nekte på at jeg hadde en rimelig god sesong

Virgil van Dijk om sjansen til å vinne Ballon d'Or.

+
21.07.2019 kl 07:06

Ingen grunn til bekymring over Oxlade-Chamberlains fravær

Fire spillere var utelatt fra treningen i Boston.

+
20.07.2019 kl 19:33

Se den åpne treningen i Boston

Liverpool er nå i Boston.

+
20.07.2019 kl 17:39

«Peter Parker» kan bli hans nye kallenavn etter ferien

Andy Robertson kunne gå inn i sommeren med følelsen av å være en superhelt, men avslutningen ble litt for likt opphavet til Spiderman.

+