- Flere på Liverpool spilte med smerter mot Wolves

Andy Robertson forteller hvordan han og andre nå behøver tiden frem mot finalen i Champions League.

15. mai 2019 kl 14.01 Torbjørn Flatin

Etter kraftanstrengelsen mot Barcelona levde håpet om ligagull før den siste kampen i Premier League mot Wolves på søndag.

Andy Robertson ble byttet ut ved pause mot Barca etter en stempling fra Luis Suarez, mens Jordan Henderson siden har bekreftet at han behøvde smertestillende for å komme gjennom de siste 45 minuttene etter en smell i kneet. Begge stilte imidlertid fra start igjen mot Wolverhampton.

Vil være klar til finalen

- Jeg var ikke på mitt beste på søndag og jeg kjente det igjennom kampen, men jeg ønsket å spille og var desperat etter å være utpå der, bekrefter Robertson til Liverpools hjemmeside.

- Adrenalinet holdt meg gående og det var et faktum at flere av oss spilte til tross for smerter.

- Heldigvis har vi nå et par uker å komme oss på og få kroppen i orden igjen. Vi vet at vi vil være så klare som det er mulig å bli innen finalen.

Fornøyd med sesongen

Som venstrebacken på årets lag valgt av spillerne selv har rollen til Andy Robertson vokst på Anfield, og skotten er en av de mest populære på The Kop. 25 år gammel bør han nå stå overfor sine beste år som fotballspiller.

- Jeg var fornøyd med hvordan jeg sluttet forrige sesong. Jeg ble bedre og bedre, slik at det var litt mer press på meg foran denne sesongen. Det dreide seg om å finne det samme nivået og være stabilt god, noe jeg mener å ha klart.

- Dette har vært en stor sesong for meg og forhåpentligvis har jeg en god kamp til å spille og ta med videre til neste år.

- Premier League er avsluttet og det var en skuffelse at vi ikke oppnådde vårt mål, men jeg synes vi kan være stolte av det antallet poeng vi fikk og hvordan vi opptrådde.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]