Klubben dropper prisutdeling i år

Det hektiske programmet gjør at det ikke blir noe LFC Players' Awards i år.

14. mai 2019 kl 19.58 Arild Skjæveland

Siden 2014 har Liverpool FC arrangert prisutdeling mot slutten av sesongen. De første årene LFC Player Awards ble arrangert i konferansesenteret ved Echo Arena og i Echo Arena, men de to siste årene har det blitt gjort på Anfield.

I år dropper klubben det, på grunn av det hektiske programmet. Det rapporterer Liverpool Echo.

Det har vært en høytidelig seremoni med dress og flotte taler, der det har blitt delt ut priser til førstelaget, unggutter fra akademiet og damelaget. Fordi Liverpool har vært med på å kjempe helt inn både i Premier League og Champions League, så har det ikke vært mulig å finne et passende tidspunkt akkurat i år.

Tidligere år har prisutdelingen vært uken før eller uken etter siste ligakamp.

En kan likevel stemme

Spillerne vil nå få en periode fri før de skal på treningsleir på Marbella i Spania for å starte forberedelsene til Champions League-finalen på Wanda Metropolitano i Madrid.

Det er ikke mulig å holde prisutdelingen etter finalen på grunn av landskampene der England møter Nederland i UEFA Nations League.

Det kommer likevel til å bli en avstemming slik at spillerne får sine priser. Trolig kommer klubben til å gjøre det hele interaktivt på nett, der supporterne kan stemme frem sine spillere og mål for sesongen, ifølge Echo. Mer informasjon om det vil komme før Champions League-finalen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]