Liverpool er «bortelag» i finalen - men får likevel Atletico Madrids hjemmegarderobe

Jürgen Klopp kommer til å sitte på Diego Simeone sin plass, om han velger å sette seg for en gangs skyld…

14. mai 2019 kl 16.53 Arild Skjæveland

Tottenham er satt opp som hjemmelag i Champions League-finalen 1. juni, mens Liverpool er bortelag. Likevel har Liverpool blitt gitt hjemmelagets garderobe og Atletico Madrids benk på stadion Wanda Metropolitano.

Dersom Jürgen Klopp velger å sette seg ned, vil han altså få plassen til Diego Simeone, men vi kjenner til at tyskeren stort sett liker å stå i teknisk sone underveis i kampene.

I utgangspunktet skulle Spurs både hatt hjemmegarderoben og hjemmelagets benk, men slik blir det ikke, ifølge Evening Standard.

Sikkerhetstiltak

Grunnen til at Liverpool plasseres i hjemmegarderoben er strenge sikkerhetstiltak rundt finalen, der de to klubbene skal plasseres i ulike «Fan Zones» i ulike deler av Madrid. Det er planlagt forskjellige ruter for de to lags supportere for å reise til og fra stadion, i tillegg til hvor supporterne skal sitte.

Liverpool skal entre stadion fra sørsiden, mens Tottenham kommer fra nord. Hvor supporterne kommer inn har påvirket hvilket lag som får hvilken garderobe for Champions League-finalen.

Liverpool kommer til å spille i rødt, mens Tottenham spiller i sine hvite drakter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]