KIERAN TRIPPIER:  Har mistet plassen i Englands tropp.

Alexander-Arnold sørget for at Tottenham-spiller ble vraket fra England

Gareth Southgate har tatt ut sin endelige tropp for sluttkampene i UEFA Nations League, og to som er med i Tottenhams tropp til lørdagens finale i Madrid har fått en skuffende beskjed.

Englands landslagssjef Gareth Southgate tok først ut 27 spillere til playoff mellom de fire gruppevinnerne på nivå A, øverste nivå, i UEFA Nations League.

Disse er nå samlet til trening, med unntak av spillerne til Liverpool og Tottenham som skal spille finale i Champions League på lørdag kveld.

Seier gir EM-billett

Sluttspillet spilles mellom Nederland v England, torsdag 6. juni kl 20.45 i Guimaraes (Portugal), og med Portugal v Sveits i den andre «semifinalen». Dette var gruppevinnerne fra nivå A i UEFA Nations League.

Vinnerne spiller mot hverandre søndag 9. juni, og det samme gjør taperne, hvor å bestemme plasseringene på nivå A.

Landet som vinner spillet i gruppe A er garantert plass i EM 2020, eller Euro 2020 som turneringen heter. Uansett hvordan dette landet gjør det i den øvrige kvalifiseringen.

Det kan lønne seg å få en høyest mulig plassering i det nevnte playoff, uten at vi skal komme inn på hva som kan bli et ganske komplisert regnestykke.

Kamp om høyrebacken

Tilbake til Englands tropp så beholder Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez og Jordan Henderson sine plasser.

De fire som kuttes ut er Kieran Trippier og Harry Winks hos Tottenham, og Southampton-duoen James Ward-Prowse og Nathan Redmond.

Trippier og Winks har altså få en skuffende melding før finalen mot Liverpool på lørdag, og manager Southgate forklarer at formen til motstander Trent Alexander-Arnold er en av grunnene til at Spurs-backen er blitt vraket.

«Kieran Tripper hadde et glimrende VM og vært et verdifullt medlem av vår tropp, men Trent (Alexander-Arnold) og Kyle (Walker) har avsluttet sesongen så sterkt. Det er derfor en posisjon hvor vi har virkelig hard kamp om plassene og sørget for en av de vanskeligste avgjørelsene.»

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.07.2019 kl 06:53

Ble konfrontert av Van Dijk etter kampen

Sevilla-forsvareren beklager den stygge nedsparkingen.

+
22.07.2019 kl 00:41

– Det ser ser ut til at Yasser var heldig

Jürgen Klopp ville ikke si hva han mente om Sevilla på pressekonferansen etter kampen. Gnagnon har nå beklaget taklingen.

+
22.07.2019 kl 00:25

– Det var helt forferdelig

James Milner var skuffet over resultatet av nattens treningskamp, men enda mer opprørt over taklingen på Larouci.

+
21.07.2019 kl 17:18

Gjenopplever de beste øyeblikkene fra Champions League

Her er 17 minutter du virkelig bør få med deg.

+