Både Liverpool og Tottenham skal trene på Real Madrids treningsanlegg

Men Real Madrid er ikke spesielt fornøyd med uttalelsene til Tottenhams manager.

24. mai 2019 kl 17.04 Arild Skjæveland

Liverpoolspillerne fikk en uke fri etter ligaavslutningen mot Wolverhampton, før de møtte opp i Marbella på mandag. Der er laget nå på treningsleir. Neste uke fortsetter forberedelsene på Melwood - før de igjen returnerer til Spania og Madrid i god tid før finalen.

Tottenham har valgt å gjøre sine forberedelser til finalen på treningsfeltet i Enfield nord i London, etter at spillerne fikk to dager fri. Mauricio Pochettino tar med seg laget til Madrid på onsdag.

Fredag vil begge lag få anledning til å trene på Wanda Metropolitano hvor finalen spilles lørdag kveld. Før den tid kommer begge klubber til å trene på Real Madrids treningsanlegg Valdebebas. Det kommer frem av en litt merkelig pressemelding som storklubben har kommet med i dag.

Ikke fornøyd med Pochettino

Torsdag gjorde Pochettino et intervju, der han fortalte at han hadde forhørt seg om han kunne låne hotellet på treningsanlegget - som brukes av Real Madrid gjennom sesongen.

– Før finalen vil vi trene på Valdebebas, og bo på et hotell i nærheten. Jeg spurte Florentino om han ville la oss overnatte i sportssenteret, men han fortalte meg at jeg bare fikk bo der når jeg ble trener for Real Madrid, skal Pochettino ha uttalt til El Partidazo de Cope ifølge The Independent.

Det har opprørt Real Madrid, som i dag kom med en pressemelding der de beskyldte argentineren for løgn.

«Real Madrid CF ønsker å gjøre det klart at det ikke er sant at denne henvendelsen har kommet. Klubben vår har alltid vært tilgjengelig for å møte alle henvendelser fra UEFA, det spanske fotballforbundet, Atletico Madrid, Liverpool FC og Tottenham Hotspur» står det i pressemeldingen.

«Alle henvendelser som har kommet til Real Madrid har bare vært for å bruke treningsanlegget Ciudad Real Madrid, og garderobene. Alle ønskene har blitt oppfylt fra vår klubb» står det.

I pressemeldingen bekrefter de at Liverpool kommer til å trene på Valdebebas på kampdagen.

«Liverpool har planer om å bruke fasilitetene på morgenen lørdag 1. juni. Tottenham vil gjøre det torsdag 30. mai og fredag 31. mai», står det videre.

Finalen mellom Liverpool og Tottenham spilles lørdag 1. juni kl. 21.00, og sendes på Viasat 4/Viaplay, og TV 2/TV 2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]