Comebacket mot Barcelona ble for mye for Gerrard

Steven Gerrard ble observert på Anfield under Liverpools comeback mot Barcelona, men innrømmer at han ikke klarte å se hele kampen.

9. mai 2019 kl 20.05 Odd Sindre Tonning

Det var en kveld for historiebøkene da Liverpool kom tilbake fra et håpløst utgangspunkt etter 3-0 tap på Camp Nou mot Lionel Messi og Barcelona, ved å slå spanjolene 4-0 på Anfield.

Liverpool har levert noen fantastiske comeback opp gjennom, mellom annet da de kom tilbake fra 0-3 mot AC Milan i Istanbul. Dette er et comeback som kan måle seg med den kampen.

La skylden på datteren

Men mot slutten, etter at Liverpool hadde scoret sitt fjerde, bredte nervene seg blant Liverpool-supportere, vel vitende om at en scoring for Barcelona ville være nok til å sende dem videre på bortemål. En av de som ikke klarte å se hele kampen var Steven Gerrard.

– Nervene mine her forleden på Anfield var vanskelig å kontrollere. Jeg måtte dra før kampen var over, med en gang det stod 4-0. Jeg hadde med meg min syv år gamle datter, og jeg brukte det som en unnskyldning til å dra, og sa at hun skulle på skolen dagen etter, sier Rangers-manageren til the Mirror.

Men nå innrømmer han at det ikke bare var datteren sin skyld at han forlot kampen før den var over.

– I virkeligheten handlet det mer om nervene mine. Gud vet hvordan spillerne hadde det. Jeg tror ikke jeg hadde klart å se Coutinho, Suárez eller Messi knuse hjertet mitt. Så jeg bestemte meg for å slå trafikken og komme meg ut fra Anfield før det gikk galt.

– Det beste jeg har sett på Anfield

Selv om han ikke så hele kampen, så mener Gerrard likevel at han og resten av fansen som var til stede på Anfield var vitne til noe helt spesielt.

– Som en fan og en tidligere spiller, så var tirsdag det beste jeg har sett på Anfield. Det tok meg tilbake til Chelsea med Luis Garcia sin scoring, til Olympiacos – de store kampene jeg opplevde selv, sier han.

Jeg håper at jeg som manager kan oppleve flere slike store kvelder som det. Å være på Anfield minnet meg på hvor spesielt det vil være å gi fansen litt suksess.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]