Ett år siden tapet i Kiev

Loris Karius sin marerittkveld.

26. mai 2019 kl 09.34 Arild Skjæveland

I dag er det ett år siden Liverpool spilte sin 8. finale i Europas gjeveste klubbturnering.

Supporterne hadde en fantastisk dag i solen i Shevchenko Park i Kiev - men det som skjedde ute på Olympiastadion i den ukrainske hovedstaden smerter fortsatt - og det er nok en del som fortsatt ikke har sett igjen høydepunktene fra selve kampen.

En kan se høydepunktene fra finalen, på eget ansvar, i videovinduet øverst i artikkelen.

Heldigvis en ny sjanse

Mot Real Madrid, som hadde vunnet tre av de siste Champions League-pokalene, så var Liverpool det beste laget frem til Sergio Ramos rev ned Mohamed Salah og egypteren fikk skulderen utav ledd. Loris Karius gjorde en brøler - Mané utlignet, og Gareth Bale scoret kanskje tidenes finalescoring med sitt brassespark. Så gjorde Karius en ny kjempetabbe, og Ramos kunne løfte pokalen.

Heldigvis har Liverpool muligheten til å rette det opp igjen, og har en ny finale i Champions League førstkommende lørdag.

Finalen mellom Liverpool og Tottenham spilles lørdag 1. juni kl. 21.00, og sendes på Viasat 4/Viaplay, og TV 2/TV 2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]