Flere tilbake til ligaavslutningen

Det har vært en fysisk krevende inngang til Wolves-kampen.

8. mai 2019 kl 18.44 Marius Rabben

På søndag spilles siste serierunde i Premier League, der samtlige kamper har avspark kl. 16.

Dersom tabelleder Manchester City går på poengtap borte mot Brighton samtidig som Liverpool slår Wolverhampton på Anfield, vil de røde vinne ligaen.

Uansett er dette første sesong hvor både nummer én og to har over 90 poeng – og med full pott mot Wolves stopper Liverpool på utrolige 97 poeng.

Til kampen får de røde ventelig både Mohamed Salah og Alex Oxlade-Chamberlain tilbake i kamptroppen.

Salah mistet Barcelona-returen etter hodesmellen han fikk i Newcastle, mens Ox, som ble rapportert å ha en liten muskelskade, ble ifølge Jürgen Klopp hvilt i semifinalen.

– Ox var ikke tilgjengelig, men bare fordi vi hvilte ham. Forhåpentligvis vil han være et alternativ i helga, sa Klopp til pressen etter snuoperasjonen.

Småskader mot Barça

Mot Barcelona fikk også flere Liverpool-spillere smeller, deriblant Jordan Henderson, Virgil van Dijk, Sadio Mané og Andy Robertson.

Sistnevnte fikk hælen til Luis Suárez i leggen, ble byttet ut i pausen og må undersøkes, men uttalte selv at legeteamet håper han blir klar igjen innen noen dager.

Henderson trengte behandling ute på gresset etter en trøkk i kneet, og selv om det så ut som han slet en del de første minuttene etter, fullførte kapteinen hele kampen. Det samme gjorde van Dijk etter å ha skallet med en Barcelona-spiller.

JUBEL:
JUBEL:  Både Robertson og Henderson fikk seg noen smeller mot Barcelona, men er forhåpentligvis klare om fire dager. Begge feiret uten store problemer i går.

– Jeg slet litt da jeg fikk smellen i kneet. Det var dødt, forklarer Henderson, ifølge avisa Independent.

– Legen sa at jeg bare skulle holde det i bevegelse. Jeg klarte å holde ut til pausen, og jeg fikk litt behandling, tok smertestillende, alt som ville hjelpe. Så jeg klarte å komme meg gjennom det, og fansen hjalp også og holdt oss gående, sier kapteinen.

Klopp ble tydelig engstelig da han så spiller etter spiller ta telling med smerter.

– Hendo fikk et kjempespark mot kneet, og Robbo fikk hælen til Suárez i leggen. Du kunne se at begge haltet. Så gikk Virg i bakken, og så Sadio. Og da tenker man: «Greit, det ville hjulpet om vi kan avslutte kampen med elleve mann!» sa manageren.

– Så vi får se. Vi skal forsøke å samle oss og «go again» mot Wolves.

Roberto Firmino var heller ikke med mot Newcastle eller i returkampen mot Barça grunnet en lyskeskade fra trening, og klubben opplyste i helga at man håper å få ham tilbake til ligaavslutningen. Ifølge Mirror er forventningen at han blir klar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]