– Hadde finalen vært i dag, ville jeg vært klar

Flere Tottenham-spillere ligger an til å rekke Champions League-finalen på lørdag. Harry Kane er en av dem.

27. mai 2019 kl 21.51 Odd Sindre Tonning

Harry Kane ble skadet under kvartfinalen mot Manchester City tilbake i begynnelsen av april, og det har lenge vært usikkert om den engelske storscoreren kom til å komme tilbake i spill denne sesongen. Nå ser det ut til at han, sammen med tre andre Tottenham-spillere, vil returnere fra skade tidsnok til kampen.

Kane er tilbake i trening

På sin pressekonferanse på mandag kunne nemlig Tottenham manager Mauricio Pochettino dele positive nyheter for Tottenham-fansen. På spørsmål om Harry Kane kom til å rekke kampen sa han følgende:

– Jeg er glad for at du spør meg i dag, og ikke etter Ajax-kampen. Harry Kane er klar for å bli involvert med resten av laget. Situasjonen hans er veldig positiv. Vi har en uke på oss på å se hvordan han forbedrer seg. Det er veldig viktig at han føler seg bra, og han er veldig positiv. Vi får se hva som skjer. Jeg kan ikke si 100 prosent sikkert om han starter eller om han sitter på benken.

Selv bekrefter Harry Kane det samme ovenfor pressen før finaleuken.

– Hadde finalen vært i dag, ville jeg vært klar, sa Kane ifølge Daily Mail.

Jeg føler med bra. Jeg begynte å komme tilbake i trening med resten av laget mot slutten av forrige uke, og der har foreløpig ikke vært noen problemer for meg. For meg blir denne uken nå brukt på å komme tilbake i så god fysisk form som mulig. Så er det opp til manageren å bestemme. Men som jeg sa, jeg føler meg bra.

Tre andre også på vei tilbake

Det er ikke bare Harry Kane Tottenham-fansen har ventet på positive nyheter om de siste ukene. Jan Vertonghen ble observert på krykker like etter kampen mot Ajax, og har slitt med ankelen de siste ukene. Han er også blant spillerne som skal være tilbake i trening for Spurs nå.

– Vi er fornøyde med fremgangen til Kane, akkurat slik som vi er fornøyd med Jan Vertonghen, Harry Winks og Davinson Sanchez sin fremgang. De er inne i den samme prosessen.

De fire begynte å bli involvert med resten av laget på fredag og lørdag, noe som gjorde oss positive med tanke på at de kanskje kan bli involvert til helgen. Det er veldig godt nytt for oss, sa Pochettino på pressekonferansen sin.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]