Har slått alle europacupfinalistene denne sesongen

Wolves vil gjøre sitt for å stilne Anfield i morgen.

11. mai 2019 kl 10.02 Marius Rabben

– Spillerne er klare over kampens betydning, og de ønsker å gjøre slik de alltid gjør. Vi tenker ikke på andre ting. Vi forbereder oss slik som vi pleier, sier Wolverhampton-manager Nuno Espírito Santo.

Ulvene, som rykket opp i fjor, har allerede sikret sin 7. plass i Premier League og har følgelig ikke stort annet å spille for enn æren når de besøker gulljaktende Liverpool.

– En stor, stor kamp

Men de blir på ingen måte noen kasteball for rødtrøyene som må vinne for å ha noen mulighet til å oppfylle gulldrømmen for første gang på 29 år.

– Det er ingen unntak. Det har ikke vært noen kamper hvor vi ikke har forberedt oss med like mange detaljer eller den samme tilnærmingen, så det kommer vi ikke til å endre på i den siste kampen for sesongen, sier manageren, ifølge Mirror.

– Man kan kontrollere det som skjer på banen, ikke det som skjer utenfor. Selvfølgelig er dette en stor, stor kamp, og vi ønsker å spille den. Vi er klare!

Imponerende mot de beste

Wolves har vist at de definitivt kan hevde seg mot de absolutt beste denne sesongen, for de har faktisk vunnet over alle finalistene i Champions League og Europa League.

Allerede i 3. serierunde holdt de Manchester City til 1–1 hjemme, og det var laget til Santo som slo et reservepreget Liverpool ut av FA-cupen med 2–1 på Molineux i januar.

I romjula imponerte de med solide 3–1 over Tottenham i London. Samme resultat maktet de i hjemmekampen mot Arsenal i april. Den siste europacupfinalisten, Chelsea, ble slått 2–1 i desember. I tillegg har Wolves også vunnet 2–1 over Manchester United både i ligaen og FA-cupkvartfinalen denne våren.

– Det viser at vi har utfordret bra, og det viser mye av utviklinga dette laget har hatt, sier Santo, men legger til at trepoengerne «betydde like mye som seieren over Cardiff i en tøff periode».

– Alle bør gratulere dem

Wolves-manageren skryter imidlertid av Liverpool og Manchester City som har et enormt forsprang ned til resten.

– Jeg vet ikke om jeg har sett noe liknende. Det er glimrende for turneringa at to lag som er så gode kjemper om tittelen på den siste dagen. Det begge lag har gjort er fantastisk, og alle bør gratulere dem.

I likhet med de fleste andre så han også de vanvittige semifinalene denne uka.

– Champions League er fantastisk denne sesongen. Når du ser en kamp på TV, ser du ikke på som manager, men som fotballfan. Liverpool mot Barcelona og Tottenham mot Ajax var to fantastiske kamper. Hvem var det som ikke likte å se dem? De var utrolige.

Avspark mellom Liverpool og Wolves på Anfield i morgen er som samtlige andre Premier League-kamper kl. 16.00. Oppgjøret er plukket ut til å vises på TV 2 Sport Premium 1.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]