– Vi må bare fokusere på kampen vi skal spille

Pep Guardiola er ikke interessert i å vite hvordan det går i Liverpools kamp når Premier League skal avgjøres på søndag.

10. mai 2019 kl 23.27 Hans Christian Boge-Fredriksen

– Det er bedre å fokusere på hva vi må gjøre. Hvis vi vinner trenger vi ikke noe annet, sier Guardiola ifølge Daily Mail.

Forsvarer tittelen med seier

Når Manchester City reiser til Falmer Stadium for å møte Brighton på søndag er det med et mål for øyet – seieren som sørger for at de stikker av med Premier League-tittelen.

– Det hadde vært fint å score et tidlig mål, men det kommer ikke til å skje, fordi vi har analysert hvordan Brighton forsvarer seg denne uken. Jeg vet det fra FA Cupen og fra de var her at det er vanskelig, sier Guardiola.

Samtidig får Liverpool besøk av Wolverhampton. Dersom de lyseblå fra Manchester skulle tape poeng, vil Liverpool bli seriemestere for første gang på 29 år dersom de vinner sin kamp. Med det som utgangspunkt er fortsatt Manchester Citys manager ikke interessert i å vite hvordan det ligger an på Anfield.

– Vi må bare fokusere på kampen vi skal spille. Hvis de vinner må vi vinne, vi må ikke bli distrahert.

Mener Bernardo Silva burde blitt årets spiller

Tidligere denne måneden ble det klart at Virgil van Dijk ble kåret til årets spiller i Premier League. En kåring de fleste var enige i, men ikke Guardiola.

– Han var den beste, og ikke bare på vårt lag – men jeg stemmer ikke, sier han om Bernardo Silva.

– Han kan spille fantastisk overalt, gi meg et lag og han kan spille der. Han gjør alt bra. Han kunne spilt for alle lag i verden – uten tvil.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]