Ingen finale-visning på Anfield i år

Konsert-arrangement på Anfield gjør at klubben ikke kommer til å vise Champions League-finalen mot Tottenham her slik de gjorde det i fjor, men de planlegger likevel en visning i byen.

9. mai 2019 kl 22.22 Odd Sindre Tonning

I juni skal Take That, Bon Jovi og Pink alle holde konserter på Anfield. 30. mai skal arbeidet med å rigge stadion før konsertene ta til, noe som fører til at klubben ikke kommer til å få vist finalen på Anfield, slik de gjorde det da Liverpool møtte Real Madrid i Kiev i fjor.

Men klubben kommer til å arrangere en visning slik som i fjor, selv om det ikke blir på Anfield. Liverpool Echo melder at klubben for seks måneder siden booket M&S Bank Arena i Liverpool for å kunne arrangere en slik visning.

Denne arenaen har en kapasitet på 9.000 personer. Planene for arrangementet har ikke blitt ferdigstilte enda, men Echo tror at klubben vil komme med en offisiell annonsering i begynnelsen av neste uke, og at billett-salget kommer til å starte like etter.

Dermed vil det fortsatt være mulig for fans som ikke ønsker å betale de skyhøye billettprisene i Madrid å smake på stemningen sammen med andre Liverpool-fans, selv om det nå ikke blir på Anfield denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]