– Jeg føler meg bra

Joel Matip gjorde stopperplassen ved siden av Van Dijk til sin denne våren.

22. mai 2019 kl 09.23 Arild Skjæveland

I starten av denne sesongen var Dejan Lovren skadet etter VM, mens Joel Matip hadde sine problemer. Da var det Joe Gomez og Virgil van Dijk som dannet stopperparet til Liverpool.

Etter beinbruddet til Joe Gomez i desember kom Lovren inn, da Matip hadde et kragebeinsbrudd. Så var det Lovrens tur til å bli skadet da han fikk en alvorlig strekk i FA cupkampen mot Wolverhampton. Matip kom inn igjen på laget, og har spilt sin beste fotball så langt i sin tid på Anfield.

– I starten av sesongen slet jeg med skader, og de andre guttene gjorde det veldig bra, så det var ingen grunn til å gjøre noen forandringer. I andre halvdel av sesongen kunne jeg spille og forbedre meg, og jeg føler meg bra, sier Matip i et intervju med Liverpoolfc.com.

Starter trolig finalen

Matip har startet 19 av de siste 22 kampene i Liverpools midtforsvar, og har gjort det så bra ved siden av Virgil van Dijk at det vil komme som en overraskelse dersom han ikke starter i Champions League-finalen 1. juni.

– Du venter på denne sjansen, og dersom du kan ta den så er det ingen dårlig følelse, sier 27-åringen.

– Vi har hatt en stor sesong, og vi kan avslutte den. Dette er den største kampen i sesongen, og vi vil gi alt vi har for dette. Det blir en helt annerledes kamp, men vi vet at vi kan slå dem, og ser frem til dette, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]