Brighton-spiller:– Klopp fortjener tittelen

Det mangler ikke på vinnervilje fra Brighton-spillerne når Liverpool håper på hjelp.

11. mai 2019 kl 13.04 Mari

Brighton and Hove Albions spillere lover kamp når de møter Manchester City på Amex Stadium i siste serierunde. Bare seier er godt nok for de blå fra Manchester som håper å forsvare ligatittelen fra i fjor. Samtidig spiller Liverpool mot Wolves på Anfield.

– Klopp fortjener tittelen

Brightons tyske midtbanespiller Pascal Gross var løst linket med Liverpool før overgangsvinduet i januar, uten at det virket å være mer enn et rykte. Nå håper han å hjelpe sin potensielle arbeidsgiver i tittelracet.

– Jeg er profesjonell og jeg vil vinne hver kamp. Klopp fortjener tittelen for Liverpool har spilt på høyeste nivå. Vi vil prøve alt vi kan for å ta poeng fra Manchester City, sa Gross til tyske Kicker tidligere denne uken.

Glen Murray scoret målet på Emirates forrige runde som gjorde at the Seagulls klarte uavgjort mot Arsenal. Selv var han Manchester United-supporter som barn og sier det ikke betyr noe for han hvem som vinner ligaen.

– Det betyr ingenting hvem som vinner. Dette handler om oss og å gjøre en god innsats, sier han ifølge Brighton & Hove Independent.

– Det er fint å være involvert i en sånn kamp på slutten av ligaen.

– Vi er en ærlig spillergruppe og prøver alltid å plukke så mange poeng som mulig, uansett situasjonen.

Målet mot Arsenal var Murrays 12 Premier League-mål denne sesongen.

Vil påvirke historien

Også Brighton-keeper Mat Ryan håper å være en skikkelig festbrems for Manchester City og deres supportere, og glede venner og familie med røde sympatier.

– Det er surrealistisk å ha familie og venner som er Liverpool-supportere og ha muligheten til å ha en så stor påvirkning på historien, fortalte den australske målvakten i følge the Mirror.

– Jeg tenker tilbake på Manchester City noen år siden da de spilte mot QPR som nesten klarte å ta poeng.

– Jeg ser for meg og håper at hvis en slik situasjon skulle dukke opp igjen, at jeg kan gjøre en stor redning i siste liten for å påvirke resultatet. Hvis jeg kan gjøre det, under lignende omstendigheter, ville det vært et minne for livet.

– Det er fint å være en del av det. Hvis vi kan forstyrre festen hadde det vært fint.

– Vi må fokusere på oss selv

Forsvarsspiller Shane Duffy har troa på at the Seagulls kan sjokkere fotballverden på søndag.

– Det har vært et tett tittelrace og alt kommer ned til den siste kampen i sesongen, sa han i følge Brighton & Hove Independent.

– Vi vet vi må forsvare oss godt igjen — vi vil prøve å vinne kampen, slår de oss vinner de ligaen enkelt og greit, så vi må bare gå utpå med vilje og tro på at vi kan få et resultat.

Duffy har ikke lyst til å gjøre det enkelt for City på det som kan bli Manchester-klubbens store festdag.

– Vi er klar over anledningen, men vi må fokusere på oss selv i sesongens siste kamp foran våre hjemmesupportere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]