Langt bedre sesong enn forventet

– Sikker på at fansen kan se på dette som en veldig suksessfull sesong uansett hva som skjer.

6. mai 2019 kl 09.09 Marius Rabben

Dette er uka hvor den vanvittige 2018/2019-sesongen skal avgjøres med to kamper på Anfield: Liverpool møter først Barcelona i semifinalereturen i Champions League tirsdag kveld, så finner ligaavslutningen mot Wolves sted på søndag.

Men selv om laget kan ende med imponerende 97 poeng i Premier League og for andre år på rad er blant de fire siste i Europas gjeveste klubbturnering, er oddsen likevel lavest for at det ikke blir noen pokal å vise til.

– Må gjøre det på den harde måten

Oppgaven mot Lionel Messi & co er formidabel etter 0–3 på Camp Nou, og i ligaen er man avhengig av at Manchester City, som møter Leicester (h) i kveld og Brighton (b) på søndag, taper poeng.

– Uansett hva som skjer, vil dette være en veldig, veldig suksessfull sesong, og jeg er ganske sikker på at supporterne våre kan se det på den måten.

GULLDRØMMEN LEVER:
GULLDRØMMEN LEVER:  Liverpool vant 3–2 i Newcastle lørdag og har dermed fortsatt muligheten til å vinne Premier League med én runde igjen.

– Helt i begynnelsen, da jeg kom til Liverpool, innså jeg at denne klubben må gjøre det på den harde måten, så da gjør vi det. Sånn er det, for flaks er ikke noe vi alltid har, sier Jürgen Klopp, ifølge Mirror.

– Vi må virkelig jobbe for det, og det er gutta og hele klubben klar for å gjøre.

Fremgangen til Liverpool FC har vært enorm de siste sesongene. Bare for ett år siden havnet Klopps lag på fjerdeplass 25 poeng bak ligamester Manchester City, og med seier over Wolverhampton vil de røde stå med flere poeng enn noen andre Premier League-vinnere har hatt bortsett fra nettopp City.

– Jeg er absolutt stolt, fortsetter Klopp.

Liverpool-manageren innrømmer at ting har gått betraktelig bedre enn det som var forventet før sesongstarten.

– Vi kan ikke gjøre mer enn å gi alt vi har. Målet vårt er å vinne fotballkamper så ofte som mulig, og det har guttene gjort mye oftere enn jeg trodde var mulig. La oss prøve å ta 97 poeng, og så er vi klare for å få dommen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]