Liverpool har ingen planer om å kjøpe Matthijs de Ligt

Dårlig nytt for alle som drømmer om å se Ajax-kapteinen i midtforsvaret sammen med Virgil van Dijk.

20. mai 2019 kl 11.53 Arild Skjæveland

Liverpool blir stadig linket til Ajax sin 19 år gamle kaptein Matthijs de Ligt, og det har blitt hevdet at det står mellom de helrøde og Barcelona i jakten på midtstopperens underskrift denne sommeren.

Nå kommer James Pearce i Liverpool Echo med dårlig nytt for alle som drømmer om å se Nederlands stopperpar sammen på klubblaget.

Han hevder at Liverpool ikke har noen planer om å gjøre et fremstøt for å sikre seg spilleren denne sommeren. Ajax-stopperen verdsettes til 65 millioner pund - men kommer ikke til å ende opp på Anfield.

Fornøyd med det han har

Etter det Echo erfarer, er Jürgen Klopp fornøyd med de alternativene han har på stopperplass, og er ikke på utkikk etter en ny midtstopper denne sommeren.

Joel Matip har imponert ved siden av Virgil van Dijk i andre halvdel av sesongen, mens Joe Gomez storspilte i fire måneder frem til bruddet i foten. Dejan Lovren er også tilgjengelig og et alternativ.

Barcelona er favoritt til å sikre seg De Ligt, mens Manchester City og Manchester United begge har vist interesse for spilleren. Etter at det i helgen ble klart at Vincent Kompany forlater City, vil en tro at City kommer til å bli hyppig nevnt.

Jürgen Klopp vil prioritere dekning på backene og en allsidig angriper denne sommeren, melder Echo-journalisten. Alberto Moreno og Daniel Sturridge kommer til å forlate klubben når kontraktene går ut 30. juni.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]