Nå starter finaleforberedelsene for fullt

I dag flyr Liverpool til Marbella.

20. mai 2019 kl 08.58 Arild Skjæveland

Liverpool-troppen reiser i dag til Marbella for en uke lang treningsleir frem mot Champions League-finalen i Madrid 1. juni.

Det rapporterer James Pearce i Liverpool Echo.

Spillerne har hatt fem dager fri etter ligaavslutningen forrige helg, og på sosiale medier har vi sett at mange av spillerne har vært i varmere strøk og slappet av ved bassengkanten med familien.

Det er meldt mellom 23 og 28 grader på Marbella de neste dagene, og Jürgen Klopp mener det er det perfekte stedet for spillerne til å komme seg unna alt oppstyret rundt finalen. Dette er samme fasiliteter klubben brukte før fjorårets finale, og før åttendedelsfinalen mot Bayern München i februar.

En er allerede på plass

En spiller som allerede er på plass på Marbella Football Center, og har vært det noen dager, er Roberto Firmino.

Sammen med klubbens styrke- og rehabiliteringsassistent David Rydings har han lagt ut flere filmer på sosiale medier i helgen av at han er i aksjon på gresset.

Han mistet fire av sesongens fem siste kamper på grunn av en lyskeskade, men ser ut til å være i rute til å rekke finalen i Madrid. Han vil fortsette å trene på egenhånd frem til han får grønt lys til å trene sammen med hele gruppen, ifølge Pearce.

Champions League-finalen mot Tottenham spilles i Madrid 1. juni kl. 21.00, og sendes på Viasat 4, Viaplay, TV 2, TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]