Liverpool henter polsk keeper

Etter å ha imponert på prøvespill har de røde vunnet kampen om signaturen hans.

22. mai 2019 kl 16.32 Marius Rabben

Den polske 16-åringen Jakub Ojrzyński blir Liverpool-spiller i sommer.

Målvakten fra Legia Warszawa har hatt interesse fra klubber som Juventus, Manchester United og Valencia, men blir helrød når overgangen verdt rundt 200 000 pund blir ferdigstilt, melder James Pearce i Liverpool Echo.

Trente med A-laget

Ojrzyński, som har vært på prøvespill og fått vise seg for Jürgen Klopp med førstelaget på Melwood, slutter seg til U18-stallen når sesongoppkjøringen begynner i juli.

Tenåringen blir dermed den andre polske keeperen på Liverpool-akademiet, sammen med 20 år gamle Kamil Grabara som tilbrakte siste halvdel av 2018/19-sesongen på utlån hos danske AGF Aarhus.

Liverpools juniorlag har trengt en ekstra keeper bak førstelaget i Vítězslav Jaroš, noe som ble tydelig da tsjekkeren ble ankelskadet tidligere i vår. Foran semifinalen i FA Youth Cup, mot Watford, måtte de røde nemlig hente Luca Ashby-Hammond på et såkalt nødlån fra Fulham for å fylle plassen.

Jaroš ble heldigvis skadefri og klar igjen til finalen som Liverpool vant over Manchester City på straffer.

Den nye Liverpool-keeperen, Ojrzyński, er født i februar 2003 og har kamper for Polens U15- og U16-landslag. Klubbene har foreløpig ikke kommet med noen bekreftelser.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]