Mané måtte svare på Real Madrid rykter

Under kveldens pressekonferanse måtte Sadio Mané svare på spørsmål om han ønsker å spille i den spanske ligaen og for Real Madrid.

1. mai 2019 kl 00.06 Hans Christian Boge-Fredriksen

Senegaleseren ble spurt spørsmålet av en spansk journalist.

– Jeg tror dere skriver det. Jeg respekterer ligaen, det er en god liga, og de har gode spillere, men Premier League er også en fantastisk liga, og en hvilken som helst spiller ville elsket å spille der, sier Mané.

– Jeg har muligheten til å spille der og jeg er veldig fornøyd, det er kult.

– Ronaldinho var en av heltene mine

Mané la ikke skjul på at han var inspirert av en av de største kultheltene i Barcelonas historie.

– Ronaldinho var en av heltene mine. Jeg elsket å se han spille, spesielt her på Camp Nou. Jeg ville elsket å spille mot han. At han ikke er her er en fordel for oss. For å være ærlig så elsker jeg han fortsatt, han vil være min helt for alltid, sier 27-åringen.

– Jeg likte spesielt hans ferdigheter og det at han alltid smiler. Kanskje folk tror jeg er sint hvis jeg ikke smiler på banen, men det er jeg ikke. Jeg ville elsket og hatt hans smil, men vi er ikke like på den måten.

– Et praktfullt stadion

Liverpool er for første gang siden 2007 tilbake på Camp Nou, mens det blir Manés første besøk til stadionet med en kapasitet på litt i underkant av 100 000.

– Jeg synes det er et praktfullt stadion. Jeg har sett på Barcelona siden jeg var liten, og jeg ser fortsatt på La Liga noen ganger. Alle vi gjør det, vi er fotballspillere, og vi elsker å se på fotball, sier Mané.

– Vi er vant til det, fordi Anfield er unik. Det ville være bra for oss å spille på et sånn stadion, fordi alle spillere elsker å spille på sånne stadioner. Men det er ikke ekstra press, det er motivasjon for å få et godt resultat.

Barcelona - Liverpool spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]