KAN HANDLE:  Sportsdirektør Michael Edwards kan nå kjøpe spillere fra andre engelske klubber - om han vil...

Nå er overgangsvinduet åpent

Premier League-klubbene kan nå kjøpe og selge spillere seg imellom.

I dag er det 16. mai - og det betyr at overgangsvinduet er åpent for Premier League-klubbene. Nå kan de fullføre avtaler mellom seg i mellom, eller kjøpe fra klubber i lavere divisjoner. 

Klubbene har også før dagens dato hatt mulighet til å bli enig om overganger - men det er fra i dag papirarbeidet kan bli behandlet.

For internasjonale overganger dersom klubbene vil handle fra utlandet, så må de vente i nesten én måned til. De overgangene kan ikke bli behandlet før FIFA Transfer Matching System (TMS) åpner 11. juni.

Stenger igjen 8. august

I år som i fjor kommer overgangsvinduet for Premier League-klubbene til å stenge før sesongstart. «Deadline Day» dette året er torsdag 8. august, og klokken 18.00 norsk tid er det stengt.

Klubbene vil kunne selge og låne ut spillere til andre ligaer etter denne datoen. I League One og League Two stenger overgangsvinduet først 2. september. Championship stenger overgangsvinduet samtidig som Premier League-klubbene.

Ordningen med stengt overgangsvindu ved sesongstart ble gjennomført for første gang i fjor, og i november ble det stemt over ordningen igjen. Det ble gjennomslag for å fortsette ordningen med minst mulig margin, ifølge Sky Sports. Av de 20 klubbene stemte 11 for å beholde ordningen, og 9 for å følge det internasjonale overgangsvinduet til 31. august.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.05.2019 kl 18:40

Rangers ønsker å låne Ryan Kent en sesong til

Steven Gerrard sier at man vil gjøre det man kan for å beholde Liverpools ving i skotsk Premier League.

+
19.05.2019 kl 17:20

CL-finale for 11.500 supportere på storskjerm i Liverpool

Detaljer for hvordan en kan se Liverpool v Tottenham blant felles røde på Merseyside er nå kommet.

+
19.05.2019 kl 15:46

Connor Randall en av flere unge røde som blir frigitt

Lokale Randall har spilt sin siste kamp med en liverbird på brystet. En håndfull andre fra Liverpool U23 ventes også å forlate klubben.

+
19.05.2019 kl 12:31

«Liverpool har hatt samtaler med Matthijs de Ligt»

Velkjent journalist bekrefter interesse på Anfield for attraktiv midtstopper.

+