KAN HANDLE:  Sportsdirektør Michael Edwards kan nå kjøpe spillere fra andre engelske klubber - om han vil...

Nå er overgangsvinduet åpent

Premier League-klubbene kan nå kjøpe og selge spillere seg imellom.

I dag er det 16. mai - og det betyr at overgangsvinduet er åpent for Premier League-klubbene. Nå kan de fullføre avtaler mellom seg i mellom, eller kjøpe fra klubber i lavere divisjoner. 

Klubbene har også før dagens dato hatt mulighet til å bli enig om overganger - men det er fra i dag papirarbeidet kan bli behandlet.

For internasjonale overganger dersom klubbene vil handle fra utlandet, så må de vente i nesten én måned til. De overgangene kan ikke bli behandlet før FIFA Transfer Matching System (TMS) åpner 11. juni.

Stenger igjen 8. august

I år som i fjor kommer overgangsvinduet for Premier League-klubbene til å stenge før sesongstart. «Deadline Day» dette året er torsdag 8. august, og klokken 18.00 norsk tid er det stengt.

Klubbene vil kunne selge og låne ut spillere til andre ligaer etter denne datoen. I League One og League Two stenger overgangsvinduet først 2. september. Championship stenger overgangsvinduet samtidig som Premier League-klubbene.

Ordningen med stengt overgangsvindu ved sesongstart ble gjennomført for første gang i fjor, og i november ble det stemt over ordningen igjen. Det ble gjennomslag for å fortsette ordningen med minst mulig margin, ifølge Sky Sports. Av de 20 klubbene stemte 11 for å beholde ordningen, og 9 for å følge det internasjonale overgangsvinduet til 31. august.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.07.2019 kl 06:50

Klopp antyder én ny signering

– Vi kan ikke bruke like mye hvert eneste år, sier Jürgen Klopp, men legger til at det er en posisjon der det kan komme ny spiller.

+
17.07.2019 kl 21:47

– I noen kamper er det kanskje hans beste posisjon

Manageren forklarer Lallanas nye rolle under pre-season.

+
17.07.2019 kl 20:12

Tilbake snaut to uker før ligastarten

– Det positive med en kort ferie er at man ikke mister så mye, sier Klopp.

+
17.07.2019 kl 19:24

Klar for spill etter håndskaden

Andy Robertson friskmelder seg selv foran USA-kampene.

+