Origi skal ha fått tilbud om ny kontrakt

Men belgieren har ingen hast med å signere.

16. mai 2019 kl 16.53 Arild Skjæveland

Den belgiske avisen Het Laaste Nieuws, som er kjent for sine gode kontakter til de belgiske landslagsspillerne som spiller i England, rapporterer i dag at Divock Origi nå har fått et kontraktstilbud fra Liverpool. Allerede dagen etter kampen mot Barcelona kom det rapporter i de engelske avisene om at klubben ville belønne ham med ny kontrakt, og nå skal forslaget ha kommet.

Spissen har litt over et år igjen av sin nåværende avtale, og skal tjene ca 70.000 euro på den avtalen i uken ifølge avisen.

Origi vurderer nå tilbudet fra klubben, men skal ikke ha hastverk med å skrive under.

På radaren til flere klubber

Forrige sesong var Divock på utlån til Wolfsburg, og spilte blant annet playoff for at laget skulle holde seg i divisjonen. I fjor sommer var det forventet at han ville forlate Liverpool.

Wolverhampton skal ha kommet til enighet med Liverpool om en overgangssum på over 20 millioner pund, men spilleren selv valgte å bli på Anfield. Det skal klubben være glad for.

Origi gikk nesten et halvt år uten å bli involvert, men endte opp med å score sju mål denne sesongen. Flere av dem var ekstremt viktige. Han ble matchvinner seks minutter på overtid mot Everton, like før slutt mot Newcastle, og scoret to ganger da de helrøde gjorde det umulige mot Barcelona, og snudde 0-3 til 4-3 i returoppgjøret på Anfield.

Ifølge HLN er Origi nå på radaren til flere klubber, etter målene han har scoret denne sesongen. Dersom han signerer vil han bli fjerdevalg etter Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah i klubbens angrep dersom LFC ikke kjøper spiss i sommer - da det er forventet at Daniel Sturridge vil forlate klubben 30. juni når kontrakten hans går ut.

Origi kom til Liverpool etter VM 2014, og har scoret 27 mål på 97 kamper for klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]